În ce relații au rămas Catinca Roman și Dan Bittman, după legătura amoroasă: “Ne respectăm, ne cunoaștem” VIDEO EXCLUSIV

Detalii nebănuite
În ce relații au rămas Catinca Roman și Dan Bittman, după legătura amoroasă: “Ne respectăm, ne cunoaștem VIDEO EXCLUSIV

Catinca Roman nu refuză o eventuală mutare din România, căci și-ar dori să locuiască într-o țară unde să simtă că femeile au parte de mai mult sprijin și respect. Când vine vorba despre relațiile amoroase, fiica Mioarei Roman a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că, în trecut, a acceptat anumite situații peste care nu trebuia să treacă. Cât despre relația cu Dan Bittman, ea ne-a mărturisit cum se înțeleg acum, la mulți ani după ce au trăit o idilă.

Catinca Roman, dezvăluiri despre relațiile amoroase. Prin ce a trecut și de ce s-ar muta din România

Catinca Roman, prezentă la Soirees de la Mode 32, eveniment organizat de Alin Gălățescu, a punctat că s-ar muta din România într-un loc în care să simtă că femeile au parte de mai mult respect.

“Sincer, parcă m-aș duce altundeva, într-o țară unde calitatea vieții e mai bună. Trăim într-o țară frumoasă, cu oameni frumoși, însă, din păcate, calitatea vieții nu e deloc ceea ce trebuie. Aș schimba multe (n.r. la viața ei). M-aș muta într-o țară unde, de exemplu, femeia ar fi mai respectată decât este în România, unde aș avea siguranța că există un sistem care funcționează, unde, indiferent de probleme, căci sunt peste tot, aș avea un suport în spate, niște legi care mă ajută.”

 

Ce spune despre relațiile din trecut

Întrebată dacă a avut, în trecut, relații în care nu s-a simțit respectată, Catinca Roman a punctat că a suportat anumite lucruri pe care nu trebuia să le accepte în legăturile amoroase. Totuși, aceste momente au întărit-o, iar experiența de viață, dar și informațiile, au ajutat-o să înțeleagă ce nu trebuie să se facă într-o legătură de acest gen.

“Da, am avut. (n.r. relații în care a simțit că nu este respectată) În tinerețe, am avut relații în care am suportat anumite lucruri pe care nu trebuia să le suport. Însă, cu experiența de viață și cu cititul, cu informația care acum este foarte ușor de accesat, mi-am dat seama că sunt anumite lucruri peste care nu trebuie să treci. Sigur că într-o relație cumva trebuie să ajungi undeva la mijloc, dacă vrei să fie pe termen lung. Însă, există anumite red flags-uri pe care nu trebuie să le ignori.”

Catinca Roman și Dan Bittman, o relație de care nu a aflat nimeni

Internauții au fost surprinși după ce Catinca Roman i-a spus numele lui Dan Bittman la întrebarea „Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, din cadrul unei rubrici ce face parte din emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a punctat că nu înțelege de ce fanii s-au aprins în urma acestei dezvăluiri.

“Mi se pare că, oricum, până la urma urmei, este viața privată a fiecăruia. Toți, chiar dacă suntem persoane publice sau nu, avem dreptul la intimitate. În egală măsură, îmi dau seama că trebuie să îmi asum și anumite lucruri, fiind persoană cunoscută. În general, zic că m-am descurcat destul de bine. Da. (n.r. a ținut secretul mult timp) Nu mi se pare mare buzz, chiar nu am înțeles de ce s-a încălzit lumea așa de tare. Eu cred că suntem puțin ipocriți pentru că cei care trăim în mediul de showbiz, persoane cunoscute și vedete, știm foarte bine că dacă ne dorim cu adevărat să ținem ceva secret, putem.”

În ce relații a rămas cu Dan Bittman

Catinca Roman a spus, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, că ea și Dan Bittman au avut o relație pasageră de care nu a aflat nimeni. Aceasta ne-a mărturisit că, după ce a dezvăluit că a trăit o legătură amoroasă cu artistul, nu l-a sunat, căci nu au o prietenie apropiată.

“Nu ne-am sunat. Ne respectăm, ne cunoaștem, dar nu avem o prietenie apropiată.”

Citește și Boala de care suferă Catinca Roman. A primit diagnosticul după moartea tatălui său: „Mi-a dat tratament medicamentos”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *