În ce serial de pe Netflix apare actorul Victor Dorobanțu: „A fost un vis devenit realitate”. Și George Burcea face parte din distribuție. VIDEO EXCLUSIV

Joacă rolul lui Thing Addams, cunoscut drept Mânuță, în serialul “Wednesday”

Victor Dorobanțu a lucrat din greu pentru un serial regizat de Tim Burton, care va fi difuzat pe o platformă de streaming extrem de cunoscută. În producția respectivă o să fie prezent și George Burcea. Actorul Victor Dorobanțu ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre legătură frumoasă cu George, dar și despre cum au decurs pregătirile pentru rol. El va participa și la premiera proiectului, care va avea loc în America.

Victor Dorobanțu: “Pregătirea pentru rolul acesta a fost mult mai mare decât aș putea să o descriu în cuvinte”

Victor Dorobanțu joacă rolul lui Thing Addams, cunoscut drept Mânuță, în serialul “Wednesday”, care va fi lansat pe 23 noiembrie. A avut onoarea de a lucra alături de Tim Burton, producția fiind realizată exclusiv în România. Victor ne-a dezvăluit că regizorul de la Hollywood pune mare preț pe actorii alături de care lucrează.

Victor Dorobanțu a fost prezent la avanpremiera filmului “Black Panther: Wakanda Forever”

Ego.ro: Înțeleg că o să ne surprinzi pe 23 noiembrie, când o să apari într-o peliculă foarte importantă.

Victor Dorobanțu: Da, este mai exact un serial pentru Netflix, regizat de Tim Burton, filmat exclusiv în România. Se numește “Wednesday”, se va lansa pe 23 noiembrie. Eu sunt Thing Addams, pentru cei care nu recunosc numele, este Mânuța din familia Addams, personaj care acum este mult mai proeminent în poveste și este alături de Wednesday nonstop. O să aflați mai multe când o să apară.

“A fost un vis devenit realitate”

Cum a fost să lucrezi cu Tim Burton?

Victor Dorobanțu: A fost un vis devenit realitate și neplănuit. Când a venit în România, a căutat un actor care să joace acest personaj și trebuia să fie un magician sau cineva care are dexteritate cu mâinile. A fost un vis, cum am spus. Tim este un regizor care pune preț pe actorii cu care colaborează și este ca o familie, nu ca o relație între regizor și actor.

Am auzit că actorii și regizorii se mai sună, păstrează legătură. Te-a sunat noaptea, dimineața?

Victor Dorobanțu: Am ținut legătura prin alte mijloace, nu am stat la telefoane, dar urmează să ne întâlnim la Hollywood, săptămâna viitoare, unde o să avem lansarea serialului.

Victor Dorobanțu apare intr-un serial regizat de Tim Burton pe Netflix
Alături de protagonista din serialul Wednesday

Se pregătește să meargă la Hollywood

Mergi săptămâna viitoare la Hollywood? Cât stați acolo?

Victor Dorobanțu: Da. Premiera va dura o singură zi.

Știu că și George Burcea apare în acest serial. Cum a fost să lucrați amândoi, ținând cont că sunteți români și ați luat parte la un proiect foarte mare?

Victor Dorobanțu: A fost, la fel, o colaborare super plăcută. George nu îmi era prieten înainte de serial și acum îmi este un prieten foarte apropiat, îl apreciez foarte mult ca om și ca actor. Alături de noi a fost și Cezar Grumăzescu, un alt actor, a fost un personaj destul de interesant în serial. Dacă aș fi lucrat cu ei în orice alt proiect din România nu știu dacă ar fi fost același lucru. Cel puțin cu George, suntem familie, amândoi facem parte din familia Addams.

Cum te-ai pregătit pentru acest rol?

Victor Dorobanțu: Pregătirea pentru rolul acesta a fost mult mai mare decât aș putea să o descriu în cuvinte pentru că Thing este un personaj care nu are nici voce, nici subtitrări. Tot ce exprimă și dialogurile lui trebuie să fie descrise prin mișcările mâinilor. Așa că, cel puțin o lună de zile a trebuit să mă documentez și să mă antrenez pe acest subiect.

Video: Dorin Marinuș

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.