În ce zi și la ce oră se difuzează serialul Clanul sezonul 2. Schimbări majore la Pro TV

Anghel Damian: „Un sezon în care adevărul va răsturna tot ce știați despre personajele voastre preferate”
În ce zi și la ce oră se difuzează serialul Clanul sezonul 2. Schimbări majore la Pro TV

Serialul Clanul a fascinat publicul din România. Primul sezon al producției a fost un real succes și s-a încheiat cu o scenă plină de emoție: Bebe Măcelaru, șeful grupării mafiote și unul dintre personajele principale s-a urcat într-o mașină care a explodat. Iată în ce zi și la ce oră se difuzează serialul Clanul sezonul 2.

În ce zi și la ce oră se difuzează serialul Clanul sezonul 2

În cel de-al doilea sezon al serialul Clanul își fac apariția personaje noi. După ce Bebe află că a fost trădat de unul dintre oamenii săi, bănuielile sale nu se vor opri. Ambele tabere își vor da seama că adevăratele cârtițe nu au fost prinse, iar planurile lor sunt desconspirate în continuare. Bebe Măcelaru și comisarul Costoiu sunt mai determinați ca niciodată să afle numele celor care sunt infiltrați.

De altfel, Costoiu va avea și alte probleme pe cap. Ispectoarea Olivia, interpretată de actrița Elvira Deatcu, vine să facă ordine și să îl tragă pe comisar la răspundere.

Până acum, Clanul a fost difuzat în fiecare zi de luni, însă acum este programat duminica. Primul episod al noului sezon din Calnul a fost difuzat duminică, 19 februarie, de la ora 20:00 pe Pro TV. Așadar, ziua și ora de fizuare a acestei producții va fi păstrată.

Citește și Denis Hanganu, despre peripețiile pe care le trăiește la filmările serialului „Clanul”: „O scenă durează și 7 ore. Nu avem voie să greșim” VIDEO EXCLUSIV

Anghel Damian: „Un sezon în care adevărul va răsturna tot ce știați despre personajele voastre preferate”

Regizorul Anghel Damian s-a arătat încrezător că noul sezon îi va fascina și mai mult pe cei de acasă.

„După ce publicul a confirmat aștepările „Clanului” și povestea noastră a devenit cel mai important produs de ficțiune drama-action din România, mă bucură imens să putem anunța sezonul 2. Și, ca de fiecare dată, echipa „Clanului” mărește miza și va promite un sezon și mai intens, și mai spectaculos vizual, și mai încărcat de acțiune. Un sezon în care adevărul va răsturna tot ce știați despre personajele voastre preferate. Așadar, parafrânzându-l pe Tătuțu, putem spune așa: Clanul nu moare niciodată, Clanul merge mai departe“, a declarat regizorul și scenaristul Anghel Damian înainte de debutul noului sezon.

„Clanul“ este o adaptare după serialul turcesc „Icerde“. Regia și scenariul sunt semnate de Anghel Damian, iar în rolurile principale, telespectatorii îi vor descoperi pe Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație, și pe Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu. Serialul poate vi vizionat și pe Voyo.

Citește și: „Denis Hanganu, mărturisiri despre scenele amoroase filmate cu Theo Rose în serialul Clanul: “Nu este așa cum se vede la TV” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *