Incredibil cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe. Imagini nemaivăzute cu ea când poza provocator, cu greu o recunoști

Ce sporturi a practicat în copilărie

Scris de: Daoud Andra

09 Mar. 2024

Diana Șoșoacă este, fără doar și poate, unul dintre cele mai controversate persoanje din politica românească. Senatoarea a avut, de-a lungul timpului, câteva scandaluri care au ținut primele pagini ale ziarelor și numeroase declarații interpretabile, în spațiul public. Puțini știu însă cum arăta senatoarea în tinerețe și în copilorie.

Imagini de colecție cu Diana Șoșoacă în tinerețe

În prezent este una dintre cele mai controversate figuri feminine din peisajul politic românesc, însă puțini știu detalii despre trecutul Dianei Șoșoacă. Fosta membră AUR, actualmente membră în partidul S.O.S. România, a dezvăluit, la un moment dat, detalii despre familia sa, dar și despre copilărie. De asemenea, au apărut în spațiul public fotografii cu ea din perioada copilăriei și a adolescenței. Pe atunci se numea Diana Iovanovici și avea cu totul alte interese.

Citește și: Cum arăta Maria Băsescu în tinerețe. Fosta prima doamnă a României avea un șarm deosebit, imagini de colecție

Senatoarea provine dintr-o familie cu origini în Macedonia, din partea tatălui. Mama sa, pe de altă parte, este un cunoscut medic ginecolog din România, pe nume Alice Florescu Bleotu. Aceasta este o apropiată a câtorva vedete din România, precum Florin Piersic, Marina Almășan sau Monica Pop. Vezi imaginile în galeria foto!

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, mare amatoare de sport în copilărie

Politiciana are o carieră în avocatură, fiind absolventă a Universității Româno-Americane. Diana Șoșoacă este, în prezent, la al treilea mariaj și are doi copii din căsătoriile anterioare. Într-un interviu pe care i l-a acordat în urmă cu ceva timp lui Dan Bittman, senatoarea a dezvăluit că în copilărie a practicat mai multe sporturi. A vorbit, de asemenea, despre familia ei.

Citește și: Cum arăta Laura Codruța Kovesi în tinerețe. Cu greu o recunoști la 16 ani, în pantaloni scurți și slabă. Imaginile cu ea te vor lăsa mască

”Tata avea următorul tratament: dimineața, la ora 6:30, mă trezea, mâncarea era: ouă crude cu lapte de capră, după care ne duceam la râu și trebuia să am două ore de înot în apa aceea. Iarna era și mai rău. Tata întotdeauna se îngropa în zăpadă. Își cronometra cât de mult poate rezista și asta a făcut și cu mine de câteva ori. Eu m-am călit și mi-a prins foarte bine.

Am făcut și foarte mult sport la viața mea. Atletism fond, 5.000. Am rezistență. Am făcut și balet și gimnastică. Eram tipul de copil care noaptea citea enorm de mult. Mama îmi închidea lumina. Bunicul mi-a dat o lanternă: Ia lanterna asta și citește după ce îți închide fiica-mea lumina”, i-a povestit Diana Șoșoacă, solistului trupei Holograf.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
3.6 214 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *