Ipostaza neașteptată în care a apărut soțul Dianei Șoșoacă, în plin scandal de divorț. Cum a fost surprins Silvestru Șoșoacă cu o blondă în mașină

Întâlnirea s-a prelungit până târziu în noapte

Scris de: Daoud Andra

29 Mar. 2024

La scurt timp după ce a anunțat divorțul de Diana Șoșoacă în direct la televizor, Silvestru Șoșoacă a fost surprins în compania unei femei misterioase. Soțul Dianei Șoșoacă a fost fotografiat de paparazzii, în timpul unei întâlniri nocturne.

Ce a făcut soțul Dianei Șoșoacă, la scurt timp după ce a anunțat divorțul

Senatoarea Diana Șoșoacă este pe cale să încheie cel de-al treilea mariaj. Anunțul a fost făcut chiar de către soțul ei, Silvestru Șoșoacă, în direct la televizor. Bărbatul a anunțat că a apelat la o echipă de avocați pentru desfacerea căsătoriei și că speră ca lucrurile să se încheie cât mai repede între el și politiciană.

Citește și: Câți copii are Diana Șoșoacă, de fapt. Nu mulți știu cu ce se ocupă moștenitorii senatoarei, detalii surprinzătoare

La scurt timp după apariția la Antena 3 CNN, Silvestru Șoșoacă a avut parte de o întâlnire nocturnă cu o blondă misterioasă. Paparazzii cancan.ro l-au surprins pe acesta în zona Titan din București, unde s-a întâlnit cu o domnișoară blondă. Cei doi s-au plimbat cu mașina, potrivit sursei menționate și au petrecut două ore împreună, întâlnirea prelungindu-se și după miezul nopții. La final, Silvestru Șoșoacă a dus-o înapoi acasă pe femeia care i-a ținut companie, după care s-a îndreptat cu mașina spre locuința sa.

Diana și Silvestru Șoșoacă divorțează

Senatoarea nu vrea să renunțe la numele Șoșoacă

În intervenția televizată în care a anunțat divorțul, Silvestru Șoșoacă a spus că se luptă cu senatoarea în instanță, pentru numele de familie. Chiar dacă nu au bunuri de împărțit, cei doi nu vor divorța la notar, ci la judecătorie, întrucât nu au ajuns la un consens cu privire la nume. Politiciana nu vrea să revină la numele de fată, Iovanovici, iar soțul ei a apelat la o echipă de avocați, pentru a finaliza divorțul.

“Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce.

Citește și: Cu ce se ocupă Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă. Ce meserie are de fapt la bază

Nu au fost agresiuni fizice, dar verbale au fost, de decibelii erau până la tavan. Vecinii nu s-au văitat, le era tuturor frică de ea. Nu mi-a fost frică de ea, dar e imposibil să mai convieţuiesc cu ea. Mă jignea, inclusiv în public. De multe ori, dacă replicam şi eu ieşea balamucul public şi ne făceam de ruşine. Aşa că eu trebuia să tac. Eram mai înţelept un pic, ea – mai vulcanică”, a explicat Silvestru Şoşoacă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *