Ingredientul banal care elimină mirosul neplăcut din pantofi. Ce trebuie să presari de fapt în încălțăminte, trucul e genial

Nu ai nevoie de produse scumpe din comerț
Ingredientul banal care elimină mirosul neplăcut din pantofi. Ce trebuie să presari de fapt în încălțăminte, trucul e genial

Chiar și cei mai scumpi pantofi capătă un miros urât dacă sunt purtați zi de zi. Multe persoane se plâng că nu reușesc să scape de acest miros neplăcut. În ajutorul lor există mici trucuri numai bune de încercat.

Cum să elimini mirosul neplăcut din pantofi

Știm cu toții că nu se recomandă să speli adidașii în mașina de spălat, mai ales dacă sunt din piele naturală. Pentru a reuși totuși să scapi de mirosul neplăcut îți vin în ajutor condimentele. Acestea vor face față, în mod eficient, mirosului neplăcut și vor da pantofilor tăi o aromă neutră care nu îi va irita pe cei din jur, scrie dcnews.ro.

Așadar, pentru a crea un astfel de odorizant de pantofi o să ai nevoie de un ciorap vechi. În el pune diferite condimente: cuișoare, cimbru, anason stelat, lavandă, busuioc sau rozmarin. Poți folosi orice condiment la alegere. Ulterior, ciorapul cu condimente trebuie ținut în încălțăminte toată noaptea. Datorită acestui truc, încălțămintea va avea un miros plăcut cel puțin o lună.

De ce să pui sare în pantofi. Sfatul care te va surprinde

Sarea este folosită într-o mulțime de situații în viața de zi cu zi. De la mâncare, la curățenie sau chiar la îngrijirea pantofilor. Un simplu truc cu sare este o soluție bună la problema comună de a scăpa de mirosul neplăcut al pantofilor. Având în vedere că multe persoane se confruntă cu această problemă, atât iarna cât și vara, există un truc simplu și la îndemâna oricui.

Astfel, pentru a scăpa de mirosul neplăcut din încălțământe pune sare în pantofi peste noapte. Aceasta va absorbi excesul de umiditate și mirosurile neplăcute. E foarte important însă, să nu pui sarea direct în pantofi, pentru că îți va fi dificil să o cureți apoi. Prin urmare, este mai bine să torni sarea în șosete, pe care trebuie să le legi.

În interiorul șosetelor toarnă câteva linguri de sare și distribui-o uniform. Leagă apoi strâns șoseta. Aplică și câteva picături de ulei esențial preferat pe șosete. Cu acest truc nu doar să scapi de mirosul neplăcut al pantofilor, ci va lăsa o aromă plăcută în ei. Șosetele cu sare ar trebui să fie ținute în interiorul pantofilor pentru aproximativ trei ore, însă este indicat să le lași acolo peste noapte. Ulterior, șosetele cu sare pot fi uscate și reutilizate.

Vezi și – Cum îți lărgești pantofii dacă te țin lateral. Ce trebuie să lași în ei timp de 30 de minute, trucul e genial

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *