Ingredientul banal care te scapă de petele inestetice de pe robinet. Vor fi mereu strălucitoare de acum

Trucul genial pe care îl folosesc gospodinele istețe.
Ingredientul banal care te scapă de petele inestetice de pe robinet. Vor fi mereu strălucitoare de acum

Una dintre problemele cu care ne confruntăm adesea în bucătărie sau baie sunt petele inestetice de calcar de pe robinete sau suprafețele vitrate, precum geamul de la cabina de duș. Deși primul lucru pe care suntem tentați să îl facem este să apelăm la substanțele chimice, de cele mai multe ori acestea sunt toxice și neprietenoase cu mediul, așadar nu sunt o opțiune recomandată. Cel mai bine ar fi să ne orientăm către soluțiile naturale și eficiente. Pentru a scăpa de petele inestetice de pe robinet, poți apela cu încredere la un ingredient banal, pe care cu siguranță și tu îl ai în bucătărie. Iată un truc genial pe care îl vei utiliza și tu de acum înainte.

Ingredientul banal care te va scăpa de petele inestetice de pe robinet

Robinetele din baie și bucătărie sunt expuse în mod constant la umezeală și apă, ceea ce poate duce la formarea petelor inestetice de calcar și murdărie. Curățarea constantă a robinetelor poate deveni o sarcină dificilă și consumatoare de timp. Cu toate acestea, există un ingredient banal pe care îl ai la îndemână în bucătărie și care poate face minuni pentru a menține robinetele strălucitoare și curate.

Citește și: Amestecul din două ingrediente care distruge calcarul din baie. Ce să pui în chiuvetă și pe robinet, combinația care face minuni

Este vorba de apa de orez. Data viitoare când gătești orez nu mai arunca acest lichid prețios, deoarece poate face adevărate minuni în casa ta. Pe lângă binecunoscutele sale efecte benefice asupra tenului, apa de orez te poate ajuta și în treburile casnice. Este o soluție ideală pentru îndepărtarea petelor inestetice de pe robinete sau geamuri.

Pentru a face această soluție, ai nevoie să pui o cană de orez în două căni de apă. Așteaptă până când lichidul devine tulbure. Deși necesită puțină răbdare, rezultatul justifică așteptarea. După înmuiere, separă orezul de lichid. Cu apa de orez rezultată, poți îndepărta acum cele mai dificile pete. Înmoaie o cârpă sau un burete curat în această soluție și aplică generos lichidul pe suprafețele afectate.

Citește și: Ingredientul ieftin care îți face baia lună. Trucul pentru suprafețe strălucitoare, fără pic de mucegai sau depuneri de calcar

De asemenea, o altă metodă de a folosi apa de orez este să o pui într-un recipient cu pulverizator și să o pulverizezi pe zonele murdare.

De ce este eficientă apa de orez în curățarea petelor de calcar

După ce ai aplicat lichidul pe pete, freacă ușor cu o perie moale sau o cârpă uscată. Apa de orez este bogată în amidon, care are proprietăți de curățare. Amidonul acționează ca o ușoară substanță abrazivă și ajută la îndepărtarea petelor și a depunerilor de calcar. Mai mult, apa de orez are un conținut ridicat de mineale și vitamine, care pot ajuta la protejarea suprafețelor.

După ce ai aplicat lichidul, lasă-l câteva minute să acționeze. Ulterior, clătește zona cu apă curată și tamponează-o cu o cârpă curată.

Citește și: Trucul minune care curăță depunerile de calcar din mașina de spălat. Ai nevoie de un ingredient banal, se găsește în orice gospodărie

Așadar, pentru a păstra robinetele strălucitoare și curate, nu trebuie să mai cheltuiești bani pe produse de curățare costisitoare sau să depui eforturi mari. Cu ajutorul apei de orez, poți elimina petele inestetice de pe robinet într-un mod eficient, sigur și prietenos cu mediul. Acest ingredient banal poate deveni un aliat de nădejde în lupta ta împotriva depunerilor de calcar și murdăriei. Încearcă această metodă simplă și bucură-te de robinetele tale strălucitoare de acum înainte!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *