Ingredientul banal care te scapă definitiv de furnici și gândaci. Ce să presari în jurul chiuvetei sau la colțurile geamurilor, trucul uluitor

Trucuri numai bune de pus în practică
Ingredientul banal care te scapă definitiv de furnici și gândaci. Ce să presari în jurul chiuvetei sau la colțurile geamurilor, trucul uluitor

Te-ai săturat să duci o luptă în zadar cu furnicile și gândacii care intră în casa ta? Află azi că nu ai nevoie de produse toxice din comerț pentru a scăpăa de aceste probleme, ci un ingredient banal îți va fi de mare ajutor.

Cum să scapi rapid și ușor de furnici și de gândaci. Un singur ingredient îți va fi de folos

Multe insecte se strecoară în casa și greu mai poți scăoa de ele. Acestea nu numai că ne deranjează, însă și distrug alimente sau pot crea daune materiale în timp, inclusiv în ceea ce privește sănătatea noastră. În ciuda eforturilor de a le ține la distanță, ele reușesc tot timpul să intre în locuințe. Ce să faci ca să scapi de ele?

Nu, nu este nevoie să plătești sume enorme pe produse din comerț, care sunt și toxice. Ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu. Acesta descurajează furnicile, gândacii, dar și alte insecte să intre în anumite zone ale casei tale. Important de precizat este faptul că bicarbonatul de sodiu nu este un insecticid în sine.

Vezi și – Ingredientul banal care te scapă imediat de insecte, ce să presari prin bucătărie. Cel mai ușor și eficient truc

Cum să folosești bicarbonatul de sodiu pentru a scăpa de insecte

Mai întâi, pentru furnici: mai întâi găsește locurile de intrare ale furnicilor și pune bicarbonat de sodiu în aceste puncte. De asemenea, poți amesteca bicarbonat de sodiu cu zahăr și să folosești acest amestec pe traseul furnicilor. Ele vor mânca amestecul, iar bicarbonatul de sodiu va cauza acumularea de gaze în stomacul lor, ducând la moartea lor.

Pentru gândaci: presară bicarbonat de sodiu în zonele în care apar frecvent, cum ar fi în jurul chiuvetei sau în colțurile bucătăriei. Acest ingredient provoacă uscarea și deshidratarea insectelor, ceea ce le poate ucide. Este important de precizat că dacă bicarbonatul de sodiu nu va elimina complet o infestare de insecte, este mai indicat să consulți un exterminator profesionist sau să utilizezi insecticide adecvate, în siguranță.

Ce mai poți face pentru a elimina insectele din casă

Este foarte important să menții igiena, să păstrezi casa curata și uscată. Mopul și aspiratorul te ajută să elimini resturile de alimentele și bucățile mici care atrag gândacii și furnicile. Păstrează alimentele în recipiente etanșe pentru a preveni accesul insectelor la ele. Identifică și sigilează căile de intrare ale insectelor în casă.

Vezi și – Metoda ieftină care te scapă de insecte. Trucul mai puțin cunoscut în România face minuni

Urmăriți EGO.ro și pe
Elvira Deatcu dezvăluie secretul Andreei Esca
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *