Sigur ai deja la îndemână în bucătărie ingredientul perfect pentru a schimba aroma ardeilor umpluți, gătiți toamna. Celebrul bucătar Sorin Bontea a dezvăluit ce adaugă în carne pentru ca rezultatul final să fie unul savuros. Află în rândurile de mai jos cum prepară Chef-ul acest fel de mâncare.
Ardeii umpluți reprezintă un fel de mâncare des preparat de gospodine toamna. Ai toate ingredientele la îndemână pentru a găti acest preparat. În plus, prospețimea ingredientelor poate să ofere rezultatului final un gust pur și simplu savuros, specific acestui sezon al anului.
Dacă și ție îți plac ardeii umpluți, dar simți că le lipsește ceva din compoziție, ai ajuns la locul potrivit. EGO îți explică ce ingredient trebuie să adaugi în carne, pentru ca rezultatul final să aibă gustul din restaurantele tradiționale. Iată ce folosește Sorin Bontea când gătește ardei umpluți!
Chef-ul Sorin Bontea adaugă întotdeauna în carnea pentru ardeii umpluți cimbru. Este un ingredient des utilizat în diverse tipuri de mâncare, pentru a le stimula aroma și a intensifica gustul preparatului. Concentrat, cu note ascuțite de lemn, dar și florale, parfumul cimbrului este perfect pentru ardei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Rețeta lui Sorin Bontea pentru ardeii umpluți este apreciată de multe gospodine. Bucătarul nu respectă anumite cantități, ci pune ingredientele pentru compoziția după ochi. La ardeiul umplut pune, în general, o cantitate mai mare de orez. Poftă bună!