Inna, imagini incendiare. Artista și-a făcut apariția într-un costum de baie minuscul pe plaja in Miami, a atras toate privirile FOTO

Inna a dat internetul peste cap cu aceste imagini

Scris de: Daoud Andra

23 Apr. 2024

Inna se află, în această perioadă, în turneu în America de Nord și îmbină utilul cu plăcutul. Printre concerte și repetiții, artista își face timp și pentru relaxare și profită de vremea frumoasă, pentru a căpăta un bronz natural. Cum a fost surprinsă recent, la plajă în Miami.

Imaginile cu care Inna și-a cucerit fanii

Inna este una dintre artistele care se bucură de succes peste tot în lume. În această perioadă, cântăreața se află în turneu în America de Nord și în Canada. Oricât de ocupată ar fi, Inna își face timp și pentru relaxare, dar și pentru a ține legătura cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

Cântăreața a publicat câteva fotografii de la plajă, din Miami, iar cei care o urmăresc pe Instagram au fost pur și simplu cuceriți. ”Paparazzi peste tot în Miami. Dar m-au prins bine”, a scris artista, în dreptul fotografiilor care au primit peste 70.000 de like-uri.

Vezi și: Ce avere au vedetele din România! Andra, Delia, Smiley, Inna și Antonia, în top GALERIE FOTO

”Concertul tău din Miami a fost incendiar”, ”Ce frumusețe, sunt invidios pe paparazzi”, ”Ne era dor de tine, concertul a fost exploziv”, ”Perfectă”, ”Hot Inna”, ”Frumoasă și sexy, atât tu cât și costumul de baie” – au fost câteva dintre comentariile primite de artistă la postare.

Care este secretul succesului ei

Muzica Innei este ascultată peste tot în lume, din America până în Asia și Africa. De-a lungul timpului, artista a muncit din greu și a avut parte de susținerea unei echipe, astfel că muzica ei a ajuns în toate colțurile lumii. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Inna dezvăluia care a fost secretul succesului ei.

”Sunt câteva lucruri foarte simple, pentru ca o piesă să devină hit internațional. Este foarte important ca oamenii să înțeleagă versurile, nu cunoaștem cu toții limba engleză, dar asta nu înseamnă că nu poți înțelege când cineva își exprimă sentimentele. Cuvintele simple și ușor de reținut sunt un succes pentru publicul din diverse țări.

Citește și: Ce studii are Inna. Are un succes uriaș în muzică, însă puțini știu că a absolvit un domeniu complet diferit

Trebuie să fie catcy, să reținem vorbele și nu să le facem prea complicate. Acesta ar fi prima condiție. În al doilea rând, trebuie să fie o magie în care ascultătorul face legătura cu artistul, care e acea persoană care îți aduce la cunoștință vorbele și linia melodică, iar în al treilea rând este vorba despre munca unei echipe.”, spunea Inna, anul trecut, într-un interviu la Radio România Actualități.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *