Inna și-a etalat formele perfecte în costum de baie minuscul. Fanii au rămas mască, a lăsat la vedere prea mult

Cântăreața i-a înnebunit pe internauți cu trupul ei!

Inna topește gradele din termometre din nou! Îndrăgita cântăreață a avut o nouă apariție de senzație pe rețelele sociale, spre deliciul urmașilor lui Adam. Lipsită de orice inhibiție, vedeta s-a pozat doar într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidență formele perfecte. Deja nu mai este un secret pentru nimeni că iubita lui Deliric are un trup perfect, ca tras prin inel. Iată fotografiile cu care artista a încins atmosfera pe Instagram!

Inna s-a pozat iar în costum de baie, iar fanii au savurat imaginile

Mai are nevoie Inna de vreo prezentare? În vârstă de 37 de ani, partenera lui Deliric este, fără doar și poate, una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi din țară.

De altfel, ea se numără și printre puținele artiste din România care au avut și încă au succes în străinătate. În urmă cu câțiva ani, melodiile sale ajungeau în topurile internaționale și făceau furori.

Astfel, Inna are numeroși fani care o apreciază pentru vocea și talentul său, dar și pentru felul în care arată. Cu toate că se apropie vertiginos de vârsta de 40 de ani, vedeta are un trup de invidiat și forme fără cusur.

Vedeta a susținut un concert în Miami

În prezent, iubita lui Deliric se află în Miami, acolo unde gradele sunt mult pe plus. De altfel, cântăreața a și ținută să le arate fanilor săi din mediul online cât de încinsă este atmosfera în superbul oraș din statul american Florida.

Solista a susținut un concert, dar și-a găsit timp şi pentru câteva momente de relaxare. Ea s-a bucrat de soare și a purtat un costum de baie minuscul, negru, care i-a lăsat la vedere formele perfecte.

”Paparazzi peste tot în Miami 😎🤣😘 m-au prins bine 🥵”, a scris artista în dreptul fotografiilor incendiare pe care le-a distribuit pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și Ce avere au vedetele din România! Andra, Delia, Smiley, Inna și Antonia, în top GALERIE FOTO!

Internauții nu au contenit cu laudele la adresa ei

Așa cum era de așteptat, fanii nu au ezitat să reacționeze la vederea fotografiilor sexy cu Inna. Aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au transmis vedetei tot felul de complimente.

”Frumoasă! 🔥❤️

Arăți atât de bine 🔥🔥🔥🔥🔥

Ești atât de drăguță😍

@inna femeie frumoasă te iubesc 💕”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Te-ar mai putea interesa și Pe Inna o știe toată lumea, însă cine este și cum arată mama ei. Ipostaze rare cu Maria Apostoleanu, cât de bine seamănă cele două!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *