Instanța a decis! Unde vor locui fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu: “Mi-am recăpătat liniștea”

Alina Sorescu a anunțat decizia instanței în cazul domiciliului fetițelor ei și ale lui Alexandru Ciucu
Instanța a decis! Unde vor locui fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu: “Mi-am recăpătat liniștea”

Alina Sorescu a anunțat că instanța a stabilit domiciliul fetelor ei și ale lui Alexandru Ciucu, după ce el solicitase ordonanță președințială pentru ca cele mici să locuiască în casa lui din Pipera.

Alina Sorescu: “Mi-am recăpătat liniștea”

Alina Sorescu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde a anunțat decizia instanței. Artista se simte mai liniștită acum, după ce s-a decis ca domiciliul fetelor să fie la ea, în apartamentul de patru camera pe care l-a cumpărat recent, după despărțirea de Alexandru Ciucu.

“Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a scris Alina Sorescu. Așadar, Alina Sorescu a câștigat domiciliul fetelor, iar cele mici vor locui în continuare alături de ea.

Alexandru Ciucu solicitase ordonanța președințială

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandru Ciucu solicitase în instanță ca domiciliul fetelor să fie în casa lui din Pipera. Atunci, Alina Sorescu a anunțat că luptă pentru protejarea celor două fetițe și că muncește pentru a le crește  și pentru a le educa armonios, așa cum a făcut-o până acum.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește si să le educ armonios, ca si până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, scria atunci Alina Sorescu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț după 12 ani de căsnicie

Alina și Alexandru s-au căsătorit în 2010. Au împreună două fetițe. La începutul acestui an, Alina Sorescu a decis să pună capăt căsniciei și a depus actele de divorț la judecătoria Buftea. La scurt timp, Alexandru Ciucu a solicitat ca instanța să decidă domiciliul fetițelor la el, acolo unde au locuit cu toții până în urmă cu câteva luni.

Alexandru Ciucu nu se află la primul divorț. Designerul a mai fost căsătorit înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu.

5.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.