Investiţia pe care a făcut-o Alina Sorescu imediat după despărțirea de Alexandru Ciucu. Pe ce a cheltuit 300.000 de euro

Alina Sorescu, investiție de 300 000 de euro! Ce a cumpărat imediat după despărțirea de Alexandru Ciucu
Investiţia pe care a făcut-o Alina Sorescu imediat după despărțirea de Alexandru Ciucu. Pe ce a cheltuit 300.000 de euro

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, actele fiind depuse la începutul acestui an. La scurt timp după ce a luat decizia să se despartă de cel cu care a fost căsătorită timp de 12 ani, artista a făcut o investiție de nu mai puțin de 300 000 de euro.

Alina Sorescu, investiție de 300 000 de euro

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu locuiau împreună într-o vilă de aproximativ jumătate de milion de euro, în Pipera. După ce a luat decizia de a se despărți de soțul ei, vedeta și-a cumpărat un apartament cu patru camere în București, în sectorul 1. Pentru această investiție Alina Sorescu ar fi plătit suma de 300 000 de euro.

Cei care locuiesc în cartierul respectiv au acces la piscină, centru de fitness, locuri de joacă și un parc natural privat, potrivit Antena Stars.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț după 12 ani de căsnicie

Cei doi s-au căsătorit în 2010 și ulterior au devenit părinți de două ori. Zvonuri despre divorțul celor doi au apărut de aproximativ un an, însă amândoi au negat că ar avea probleme. La începutul acestui an, Alexandru Ciucu a fost surprins fără verighetă, iar anul trecut fusese văzut în prezența unei femei misterioase.

La începutul anului 2022 Alina Sorescu a depus actele de divorț la judecătoria Buftea, acolo unde, recent, Alexandru Ciucu a solicitat o ordonanță președințială pentru ca domiciliul fetelor să fie în casa din Pipera, unde au locuit cu toții până de curând. Alina și fetițele locuiesc acum în apartamentul pe care ea l-a cumpărat recent.

Alina Sorescu, mesaj după ce s-a aflat de divorț

Alina Sorescu a fost dintotdeauna un om discret care s-a ferit de scandaluri. La scurt timp după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu, vedeta a vrut publice câteva precizări pe rețelele de socializare.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având in vedere ca au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește si să le educ armonios, ca si pana acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, este mesajul publicat de ea, la scurt timp după ce s-a aflat că ea și Alexandru Ciucu divorțează.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *