Insula din Grecia pe care regele Charles o adoră. Locul are o semnificație specială pentru el

Care sunt celelalte destinații preferate de familia regală
Insula din Grecia pe care regele Charles o adoră. Locul are o semnificație specială pentru el

Cuplul regal britanic, regele Charles și regina Camilla, are o destinație de vacanță favorită și în Grecia. Este vorba despre o insulă faimoasă, unde acestora le place să meargă.

În ce zonă preferă regele Charles și regina Camilla să meargă în Grecia. De ce aleg această destinație

Este vorba despre Corfu, cea mai nordică dintre insulele Ionice din Grecia, situată în Marea Adriatică, la est de Italia și la sud-vest de Albania. Recent, prințul Edward, ducele de Edinburgh, și-a petrecut vacanța pe această insulă, alături de familia sa.

Membrii familiei regale preferă insula Corfu pentru populațiile diverse de floră și faună. Acolo se regăsesc peste 4000 de măslini și peste 6000 de specii de ierburi și flori. Vila Rothschild din Kerasia a fost supranumită „Palatul de vară Kensington”, fiind casa perechii regale atunci când vizitează insula.

De asemenea, Corfu este locul de naștere al prințului Philip, soțul regretatei regine Elisabeta a II-a.

Vezi și – Alimentele pe care regele Charles le adoră. Ce mănâncă la micul dejun și prânz. Așa se explică de ce e într-o formă extraordinară, la 74 de ani

Ce preferă familia regală când vine vorba despre vacanța de iarnă

Cei din familia regală au o anumită țară în care preferă să meargă în timpul iernii. Este vorba despre Klosters, un sat elegant din Elveția, care se mândrește cu tradiții autentice și un aer internațional datorită clientelei sale. Regele Charles a mers timp de mulți ani acolo. Tot în acea regiune mergea la ski și Prințesa Diana cu Prințul William și Prințul Harry. În 2004, Prințul William și Prințesa Kate și-au făcut debutul ca și cuplu într-o vacanță la schi în Klosters.

O altă destinație preferată de cei din familia regală este Mustique, Saint Vincent. Linia de coastă din Mustique este unică deoarece este înconjurată atât de Atlantic, cât și de Marea Caraibelor. Are o mulțime de plaje și golfulețe. Acest loc reprezintă una dintre insulele preferate ale lui Kate Middleton și prințul William, pe care au vizitat-o ultima dată cu cei trei copii mici ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în 2019. Despre Mustique se știe că a fost cumpărată în 1958 de Colin Tennant, al treilea baron Glenconner, pentru 48.000 de lire sterline. În prezent se crede că valorează mai mult de 1,25 milioane de lire sterline.

Citește și – Tabietul bizar al regelui Charles. Ce sunt nevoiți angajații să îi facă în fiecare dimineață. Sigur nu ți-ai fi imaginat asta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *