Interdicția pusă prințului Harry de tatăl său. Ce nu are voie să facă, dacă vrea să participe la încoronarea regelui Charles

Prințul Harry își va lansa în curând autobiografia
Interdicția pusă prințului Harry de tatăl său. Ce nu are voie să facă, dacă vrea să participe la încoronarea regelui Charles

Interdicția pusă prințului Harry de tatăl său. Se ascut cuțitele la Palatul Buckingham. Nici bine nu s-a așezat pe tronul Marii Britanii după moartea mamei sale, că deja are parte de primele tensiuni în sânul familiei. Regele Charles i-ar putea interzice fiului său Harry să participe la încoronarea sa dacă acesta va scrie ceva rău despre regina consoartă Camilla în autobiografie.

Interdicția pusă prințului Harry de tatăl său

Presa britanică avansează această ipoteză după ce s-a aflat că Harry urmează să își publice autobiografia. Se pare că în cartea sa, Harry va face dezvăluiri incendiare despre familia regală, lucru care le-ar știrbi fără doar și poate imaginea membrilor acesteia. Potrivit unor surse, dezvăluirile nu i-ar ocoli nici pe tatăl său, regele Charles și nici pe regina consoartă, Camilla.

„Aproape tot ceea ce a făcut Charles în ultimii douăzeci de ani a fost, într-un fel sau altul, pentru a o face pe Camilla să fie acceptată de public. El o iubește. Este incredibil de protector cu ea și nu ar putea face asta fără ea. Chiar și regina a acceptat în cele din urmă acest lucru. Una este ca Harry să-l atace pe Charles, el poate să o ia în barbă, dar dacă Harry îl forțează să aleagă, dând-o în vileag pe Camilla în cartea sa, nu mă îndoiesc că o va alege pe Camilla.”, a declarat un apropiat al Camillei pentru The Daily Beast.

Prințul Harry riscă să nu ia parte la încoronarea regelui Charles

Aceeași publicație relatează că regele Charles „probabil nu îl va invita” pe Harry dacă acesta va scrie lucruri negative despre Camilla și că există o „nervozitate enormă” în cercul său în legătură cu cartea de memorii în general.

Autoarea regală Katie Nicholl este de părere însă că Charles își dorește ca fiul său cel mic și soția lui să participe la încoronarea sa.

„Nu există niciun dubiu că Charles și-ar dori ca Harry și Meghan să fie prezenți la încoronarea sa. Și, ca să fim corecți față de Charles, el a fost mărinimos în ceea ce privește extinderea, foarte public, a ramurilor de măslin către soții Sussex, nu numai în discursul său televizat de aderare, ci și punându-i în prim-plan la evenimentele funerare”, a declarat Nicholl pentru The Daily Beast.

Când va fi lansată autobiografia prințului Harry

Încoronarea regelui Charles va avea loc pe 6 mai, 2023. Coincidență sau nu, tot pe 6 mai este și ziua fiului lui Harry, Archie, care va împlini 4 ani.

Lansarea autobiografiei prințuluI Harry era programată la finalul acestui an, dar se pare că până la urmă va avea loc anul viitor. Biograful regal Tom Bower este de părere că va fi lansată în jurul Paștelui și că va conține un capitol doar despre înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

„Va exista ceva material scris despre cum au fost ei marginalizați și vor exista destule săgeți îndreptate spre familia regală”, explică expertul regal.

„Așa că eu cred că amânarea nu va face decât să adauge și mai multă otravă în toată această poveste”, a conchis acesta.

În urmă cu doi ani, Harry și soția sa, Meghan Markle, au renunțat definitiv la îndatoririle regale și s-au mutat în California. Ducii de Sussex au vorbit de rău familia regală fără prea mari rețineri. În interviul din martie 2021, cu Oprah Winfrey, fosta actriță a spus că un membru senior al familiei regale a pus problema culorii pielii lui Archie. Și se zvonește că acest membru ar fi fost Charles sau Camilla.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *