Ioana Blaj a trecut prin momente de groază la unul dintre concursurile moto ale fiului ei. „Am sărit din mulțime” VIDEO EXCLUSIV

Actrița din serialul Lia a povestit despre momentele de groază trăite

Ioana Blaj și Ducu Ion se numără printre acei părinți cool, destul de relaxați, care încurajează pasiunile celor doi fii ai lor, Filip și Tudor, dar mai ales le dă libertatea de a testa orice sport, chiar și atunci când este vorba de unul extrem. Fiul cel mare, Filip, moștenește pasiunea tatălui său pentru motociclete, participând de mic la tot felul de raliuri. Ioana Blaj a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu doar că îl încurajează să practice acest sport, dar este și fana lui numărul 1, mai puțin atunci când micuțul are parte de accidentări, așa cum s-a întâmplat de curând.

Ce pasiune are, la doar 8 ani, fiul Ioanei Blaj

Băieții Ioanei Blaj și ai lui Ducu Ion au înlocuit biciclete cu motocicletele și schiurile, sporturi extreme pentru niște copii de 8 și respectiv 4 ani. Dacă mezinul familiei este încă în zona de testare a diverselor activități, cel mare este deja un campion în devenire la motocross.

„Filip este foarte consecvent. Tocmai a încheiat sezonul moto. Slavă Cerului că nu mai puteam. A participat pentru prima dată la Campionatul Național de Motocros și a luat locul 4. E foarte bine. Nimeni nu se aștepta la rezultatul ăsta. Tudor este pasionat de înot și foarte curios, foarte sfătos, foarte creativ. Sunt foarte simpatici”, ne-a povestit soția lui Ducu Ion despre activitățile celor mici, completând că deși s-au orientat fiecare către alte activități, tot există competiție între ei, de cele mai multe ori acasă, când vine vorba de joacă și jocuri.

„Depinde competiție din ce punct de vedere? Că așa se ceartă, se bat. Acolo este competiția, pe jucării, care cum. Dacă unul are o jucărie, celălalt vrea fix jucăria aia. Și mai sunt competitivi pe atenția noastră. Tudor are tendința de a încerca să ne bage pe noi în schemă, pe mine și pe taică-su să-i rezolvăm conflictele cu Filip. Uneori îi iese că suntem prea obosiți, alteori nu. Încercăm cumva să-l facem să gestioneze singur relația asta”.

„Avem foarte multe limite și reguli în casă”

Deși sunt persoane extrem de ocupate, Ioana jucând în seriale de succes, iar Ducu ocupându-se de partea de producție a acestor proiecte, când vine vorba de timpul petrecut alături de băieții lor, niciunul dintre ei nu simte oboseală. Cu atât mai mult atunci când vine vorba de activitățile și pasiunile lor. Chiar dacă la prima impresie poate părea că în casa lor este o distracție continuă și că timpul petrecut împreună este mereu prilej de divertisment, actrița din serialul „Lia, soția soțului meu”, ne asigură că lucrurile nu stau chiar așa.

„Cred că eu sunt „polițistul rău”. Avem foarte multe limite și reguli în casă, pentru că eu cred că regulile îi oferă siguranță copilului și au nevoie de limite. În schimb niciodată nu am fost „polițistul rău” atunci când a venit vorba de pasiunile lor. Ca în cazul lui Filip. Niciodată. Asta ține de pasiunea lui. Fricile mele nu au de ce să fie fricile lui. Nici măcar nu este vorba de frica mea sau ceva. Nu o să-l împiedic niciodată să facă ceva doar pentru că îmi este mie frică. Acasă avem pisică, avem hamster, avem pește, avem câine. Mai vor și iepure. Mai bine zis am”, a mai completat Ioana Blaj pentru EGO.ro.

Ce a pățit la penultima competiție: „El s-a ridicat, plângea în hohote, dar i-am spus că este bine”

Recent cei patru au fost în vacanță în Laponia, pentru ca cei mici să-l vadă pe Moș Crăciun, iar apoi în Italia unde au schiat și s-au dat cu placa. Aceste zilele libere au venit ca o gură de aer pentru Ioana Blaj, care ne-a mărturisit că anul 2022 a fost unul destul de plin pentru ea, neavând prea multe zile libere în care să poată sta degeaba.

„Non stop sunt cu Filip la concursuri. În prima linie. Urlu ca disperata, alerg după el, îl schimb. Imaginează-ți că suntem toți acolo de fiecare dată, inclusiv Tudor. Anul acesta a avut 8 concursuri. Ne-am plimbat prin toată țara după el. Nu am avut weekend-uri. Eram la filmări, weekend-uri nu aveam că mergeam prin țară cu copilul. A fost fun. Mă bucur că s-a terminat”, ne-a declarat actrița.

Ioana Blaj a trecut prin momente de groază la unul dintre concursurile moto ale fiului ei
Ioana Blaj, alături de soț și copiii lor

Înainte de ultima competiție însă, relaxarea actriței s-a transformat într-o panică de zile mari căci Filip a avut parte de un accident chiar pe traseu.

„La penultima competiție a venit un băiețel și a sărit cu motocicleta fix în spatele lui. Amândoi din același club, prieteni. Pe principiul că acela era traseul cel mai bun, normal că s-a dus și el pe acolo, nu conta că s-a dus pe spatele lui. M-am speriat foarte tare atunci. Am sărit din mulțime, a sărit și arbitrul, l-a întrebat dacă mai poate să continue. El s-a ridicat, plângea în hohote, dar i-am spus că este bine, că e speriat, dar nu are nimic, nu îi curge sânge de nicăieri. Când l-am întrebat dacă mai vrea să mai meargă, mi-a zis cu lacrimi în ochi că da. S-a urcat pe motocicletă și a continuat”, a mai povestit Ioana Blaj pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.