Ioana Ginghină, detalii despre nunta cu partenerul său, Cristi. Îl invită sau nu pe fostul soț? „Cred că aș muri de râs” VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri despre marele eveniment

Este frumoasă, deșteaptă, amuzantă, are un copil superb, trăiește o poveste de iubire inedită și se pregătește să se căsătorească! Ioana Ginghină, una dintre actrițele preferate de publicul din România, are parte de tot ce își dorește. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta a explicat de ce fostul soț nu o să vină la căsătoria cu noul partener, lămurind, în același timp, incidentul cu prăjiturile.

Ioana Ginghină, despre nunta cu iubitul

Ioana Ginghină, prezentă la lansarea unei colecții ce aparține de un cunoscut brand de frumusețe, ne-a vorbit despre faptul că nunta nu reprezintă un stres, ba chiar își dorește să se simtă cât mai bine. Vedeta nu o să îl invite pe fostul soț, Alexandru Papadopol, explicând că nici ea nu o să meargă la nunta lui în cazul în care acesta o să se căsătorească. Mai mult, ea a oferit detalii despre relația cu foștii socri. Cât despre incidentul cu prăjiturile, în care tatăl fiicei ei îi mai trimitea câte o mică atenție, vedeta ne-a explicat că nu a existat gelozie din partea iubitului său.

Povestește-mi de nuntă! Ce se mai întâmplă?

Ioana Ginghină: Cu nunta voi mă stresați mai tare decât mă stresează nunta în sine. O să fiu nașă, acolo e nuntă de-adevăratelea, acolo mă gândesc ce rochie o să port. Oamenii chiar fac nuntă! Când mă gândesc la noi, care facem o petrecere în curte, nici nu știu cu ce mă îmbrac. Voi spuneți nuntă, am văzut și în ziare: “Ioana face nuntă!”. E nunta, da, nu știu ce să zic, e căsătorie civilă.

„E la mine în curte, vreau să mă relaxez, să mă simt bine, nu mă împopoțonez”

Ți-ai ales rochia?

Ioana Ginghină: Ce pot să spun este că am fost să îmi iau această rochiță și am grăit pentru prima dată: “Dar ceva mai pe alb?”. Mi-au zis: “E nuntă! Vorbim cu designer-ul să facem ceva drăguț!”. Am zis: “Stai! E la mine în curte, vreau să mă relaxez, să mă simt bine, nu mă împopoțonez!”. Vreau să mă pot simți bine!

Nu o să îl cheme pe fostul soț la nuntă

Parcă în trecut voiai să îl chemi pe Alexandru, fostul tău soț, la nuntă. Acum am înțeles că ai declarat că nu mai vrei.

Ioana Ginghină: Nu am zis niciodată că l-aș chema pe Alexandru. Voi vedeți prea multe filme americane, părerea mea. Am văzut: “Ioana vrea să îl cheme, dar nu vrea iubitul!”. Nici nu am avut o discuție, nu se pune problema, n-aș face așa ceva. Ce crezi, că el mă invită? Am vorbit toată ziua azi, de copil. Dar cred că zice el: “Ești nebună?”. Îi zic că îl invit la ziua mea și zice: “Du-te mă, ai înnebunit? Ce e cu tine?”. Cred că vedeți prea multe filme americane, unde ei se înțeleg bine. Ne înțelegem, dar nu încât să îl invit la nunta mea. Eu nu m-aș relaxa, să știu că este și ăla, și ăla! Hai să îi invităm pe toți, să facem ca la emisiunea “Iartă-mă!” sau la “Din dragoste”. Cred că nimeni nu se simte bine! Părinții lui Cristi vin, se uită, zic: “Uite-l și pe fostul!”. Vreau să mă simt bine, la naiba!

Nici măcar nu i-ai zis lui Cristi că nu o să îl inviți pe fostul soț? Cumva, te-ai hotărât că nu o să îl inviți?

Ioana Ginghină: Eu nu pot să fac chestii așa. Apropo de chestia asta, a apărut prin ziare că Cristi a fost gelos. Nu a fost! A avut o discuție cu prăjiturile. A fost o super-discuție. M-am tot întâlnit cu oameni pe stradă și mi-au zis: “V-am văzut la o emisiune în care ați zis treaba cu prăjiturile! Ce mă bucur că, în sfârșit, zice cineva adevărul așa cum este el! Normal doamnă că te deranjează!”. Așa și este. Nu mi-ar plăcea să vină vreo fostă sau vreun fost. Ori îi chemăm pe toți, ori pe niciunul.

Nu o să meargă la o eventuală nuntă a fostului soț

Nici tu nu o să te duci în cazul în care Alexandru Papadopol o să facă nuntă?

Ioana Ginghină: Cum să mă duc? Cred că aș muri de râs! Ruxi trebuie să se ducă, n-are încotro. Dar eu n-am nicio vină, de ce să trec prin chestia asta? Poate lumea este mai relaxată, eu nu m-aș simți bine! Cred că m-aș uita ce zice unul, altul. Cum să mă văd cu părinții lui Alexandru la nuntă? Ce facem? Zic: “Ce mai faceți? Ce ziceți de actuala?”.

Ai păstrat legătura cu părinții lui?

Ioana Ginghină: E subiect tabu aici. Am păstrat pentru că nu am avut încotro o perioadă pentru că aveam pământul care trebuia vândut. S-a vândut, probabil de acum nu o să mai am nicio treabă. Înainte era copilul mic, mai aveai nevoie înainte de divorț. După ce am divorțat, Ruxi era mare, nu am mai avut nevoie să apelez la cineva să mă ajute cu copilul. Nu știu ce să zic, este subiect tabu.

„Eu sunt Fecioară, nu stau să mă milogesc, mă descurc în viață”

Există resentimente?

Ioana Ginghină: Din partea mea nu sunt. Eu sunt Fecioară, nu stau să mă milogesc, mă descurc în viață! Dacă mă cauți, îți răspund, dar nu stau să te caut: “Haideți doamnă, cum facem să ne înțelegem? Familia e familie!”. Nu!

Actualul partener nu este gelos pe fostul soț

Vreau să lămurim totul. Cristi nu este gelos pe Alexandru, nu?

Ioana Ginghină: Cum să fie Cristi gelos pe Alexandru? Ei vorbesc despre cine trebuie să o ducă pe Ruxi la școală! Când eram doar cu Alexandru, eu duceam copilul la școală. Când a apărut Cristi, cred că de frică să nu o ducă prea mult, s-a băgat și Alexandru! Ei se înțeleg, cine o ia, cine o duce! Nu se pune problema de nicio gelozie! Chiar am un bărbat deștept! Orice poți să spui de Cristi, deștept este! A fost atunci o discuție sau nici măcar, iar adevărul este că am înțeles. Exact așa mi-a spus: “Dacă ar fi invers, ce ai zice?”. Am spus: “Nu ar fi OK, chiar nu m-aș simți bine!”. Gata, s-a terminat, nu mai este nicio problemă!

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *