Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu fiica ei: „Nu vreți să știți cât de duri sunt adolescenții cu adulții” EXCLUSIV

Actrița e foarte atentă la siluetă, dar ia în calcul și operațiile estetice. Totodată, nu exclude ideea de a deveni pentru a doua oară mămică.
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu fiica ei: „Nu vreți să știți cât de duri sunt adolescenții cu adulții” EXCLUSIV

Ioana Ginghină a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Ego.ro, despre legătura specială pe care o are cu fiica ei, Ruxandra, dar și despre ideea de a deveni mămică pentru a doua oară. În același timp, îndrăgită actriță a reușit să își păstreze o siluetă de invidiat și un ten curat de-a lungul anilor, astfel că ne-a spus care sunt trucurile sale. Iată, așadar, secretele Ioanei Ginghină…

Ce schimbări au intervenit în viața ta, după ce ai devenit mămică?

Ioana Ginghină: Când a apărut Ruxi în viața mea s-a schimbat tot. De la priorități, principii, stil de viață, da, absolut tot.

Cum ai reușit să jonglezi cu viața de familie și cu meseria de actor?

Ioana Ginghină: Nu a trebuit să jonglez, am știut clar că Ruxi e cea mai importantă și acolo nu am făcut compromisuri. Dar, am și avut noroc de timp ca să pot sta mult cu ea.

Printre secretele Ioanei Ginghină se numără relația perfectă cu fiica ei, Ruxandra
Printre secretele Ioanei Ginghină se numără relația perfectă cu fiica ei, Ruxandra

Secretele Ioanei Ginghină: „Nu vreți să știți cât de duri sunt adolescenții cu adulții”

Când a aflat fiica ta că ești cunoscută în România? Cum a reacționat?

Ioana Ginghină: Fiica mea a știut că sunt cunoscută de la 7 săptămâni când am avut împreună prima ședință foto. Ea a trăit așa, oprindu-ne lumea ca să ne facă poze, văzându-ne în reviste și la televizor. De aceea nu o deranjează expunerea. Face parte din viața ei, e obișnuită cu asta.

Să spunem că o să devină, la un moment dat, persoană publică. De ce o să o protejezi?

Ioana Ginghină: N-am cum să o protejez. Acum însă eu postez lucruri cu ea și despre ea numai cu aprobarea ei. De aceea și apare atât de puțin în postările mele. Nu știu cât de mult știți părerile adolescenților despre expunere. Nu vreți să știți cât de duri sunt adolescenții cu adulții care își expun gratuit copiii, doar pentru imagine. Eu lucrez cu mulți adolescenți și de aceea știu exact cum gândesc.

Peste ce nu poți să treci atunci când vine vorba despre fiica ta?

Ioana Ginghină: Nu există să nu pot trece peste ceva. Totul este o negociere continuă. Are toată înțelegerea mea.

Ești o mămică extrem de dedicată, mereu ai grijă să îi oferi atenția ta Ruxandrei. Care este secretul?

Ioana Ginghină: Iubirea necondiționată este secretul. Plus că eu nu am uitat ce m-a durut când am fost copil și nu am uitat cât de important era pentru mine să fiu ascultată de părinți, nu doar eu să-i ascult pe ei. Asta am făcut cu fiica mea. Am tot timpul să o ascult.

Actrița și fiica ei petrec foarte mult timp împreună
Actrița și fiica ei petrec foarte mult timp împreună

„Viața mea amoroasă a fost relativ simplă și cu acte”

Te vezi în viitor mămică pentru a doua oară? Cum crezi că ar reacționa fata ta?

Ioana Ginghină: Da, de ce nu. Cum să reacționeze? E clar că nu se mai pune problema că unul să intervină în viața celuilalt. Diferența de vârstă e foarte mare. Însă se pot iubi și susține. E mare lucru să ai o familie frumoasă și numeroasă.

Ce probleme există cu privire la relațiile amoroase, când ești persoană publică?

Ioana Ginghină: Nu există probleme, doar că toată lumea vrea să-ți cunoască viața. Eu am avut noroc pentru că am fost măritată mult timp, așa că viața mea amoroasă a fost relativ simplă și cu acte.

Consideri că este dificil să treci printr-o despărțire atunci când lumea te cunoaște?

Ioana Ginghină: Da, pentru că trebuie să dai explicații străinilor, nu doar familiei și prietenilor și asta nu e neaparat confortabil . Dar na, aia e. Riscurile meseriei.

Secretele Ioanei Ginghină: „N-am nicio operație estetică, dar dacă va fi nevoie, voi face”

Ești o femeie extrem de frumoasă. La ce recurgi pentru a avea un ten curat și o siluetă de invidiat?

Ioana Ginghină: În primul rând am grijă la alimentație. E cel mai important nu doar pentru greutate dar și pentru o piele cu un aspect sănătos. Apoi cosmeticele pe care le folosesc sunt multe și le combin în funcție de nevoile tenului. Folosesc produse blânde și cât mai naturale.

Ioana Ginghină are un ten impecabil
Ioana Ginghină are un ten impecabil

Ce părere ai despre operațiile estetice?

Ioana Ginghină: Nu sunt contra. Dacă o femeie se simte mai bine în pielea ei cu operații estetice, nu văd de ce nu și-ar face. Eu nu am încă nicio operație, dar, sincer, dacă va fi nevoie, voi face.

Cum ar trebui să fie, în viziunea ta, o femeie?

Ioana Ginghină: Pentru mine femeia înseamnă sensibilitate, vulnerabilitate și putere. Da, știu, pare puțin ciudat însă femeia este cea care le poate avea pe toate în același timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *