Ioana Năstase rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea și Ilie Năstase, înainte de scandalul uriaș: “De data aceasta, nu mai e cale de întoarcere”

Ioana Năstase, mărturii incredibile în scandalul dispariției banilor: „Totul s-a întâmplat atât de rapid”

Ioana Năstase rupe tăcerea! Soția fostului mare tenismen român a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și soțul ei și de la ce a pornit, de fapt, scandalul în care se spune că ar fi plecat de acasă cu 2 milioane de euro. În urma acestui episod, Ioana a decis să se despartă de soțul ei.

Ioana Năstase rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea și Ilie Năstase, înainte de scandalul uriaș

La sfârșitul săptămânii trecute, o informație-bombă zguduia din temelii lumea mondenă: soția fostului mare tenismen român Ilie Năstase ar fi dispărut de acasă cu uriașa sumă de 2 milioane de euro. Ulterior, atât Ioana Năstase, cât și soțul ei au negat zvonurile.

În timp ce bruneta îl acuza pe soțul ei că ar fi spus presei că ea ar fi plecat de acasă cu banii, Ilie Năstase a declarat că nu știe de unde a apărut această informație pe care a catalogat-o ca fiind falsă. Întreaga poveste o poți citi aici.

Ulterior, Ioana Năstase a dorit să clarifice întreaga situație. Soția fostului lider ATP a povestit cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile. Ioana a mărturisit că, în timp ce se aflau la munte, soțul ei plănuia să își ducă fratele și șoferul la un centru spa la Eforie.

Ajunși la Constanța, în dimineața zilei de marți Ilie Năstase a plecat de acasă fără să o anunțe. Bruneta a precizat că a fost jignită de fostul tenismen.

„Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nici eu nu îmi dau seama ce a fost în capul lui să declare astfel de lucruri. Deci din câte îmi aduc eu aminte, spre sfârșitul săptămânii trecute, vorbea cu fratele lui că ar vrea să-l ducă la un spa, undeva pe la Eforie, pe el și pe șofer. Eram la munte. Ne-am întors luni, luni pe zi. Seara am plecat spre Constanța. El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți. Eu am dormit în apartamentul meu. Spre dimineață, în jurul orei 9, l-am văzut cu un rucsac în spate. Geamul meu era deschis. A trecut prin fața geamului, bineînțeles că în loc de bună dimineața mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare (…).

Nu părea nervos, dar m-a jignit oarecum. Cred că după ora două, trei m-a sunat, nu i-am răspuns pentru că eram supărată. Am așteptat până seara, crezând că se va întoarce, să plecăm din nou către București. Nu a venit, eu am plecat singură, deoarece aveam treabă aici”, a povestit ea.

Ioana Năstase rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea și Ilie Năstase, înainte de scandalul uriaș
Ioana Năstase rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea și Ilie Năstase, înainte de scandalul uriaș

Ioana, supărată că soțul ei nu a intervenit la timp pentru a opri speculațiile

Ioana Simion s-a arătat deranjată de faptul că soțul ei nu a intervenit la timp pentru a dezminți speculațiile privind dispariția celor două milioane de euro.

„Nu m-a mai sunat. Ar fi putut să mă sune să-mi spună: „Dragă Ioana, uite ce se scrie. Nu este nimic adevărat, eu nu am declarat așa ceva”.

Sau ar fi putut să sune la presă, că de altfel sună, dacă e, tot timpul. Putea să sune să spună: „Măi oameni buni, stați un pic că-mi acuzați soția. Nu este nimic adevărat”. Ori ieri iese după cinci zile să spună așa ceva”, a mai declarat Ioana.

„Ruptura este definitivă”

Bruneta a mărturisit că în urma acestui episod, între ei nu mai există cale de împăcare. Ea a declarat că nu mai este dispusă să fie implicată în astfel de scandaluri care îi pătează iamginea.

„De data aceasta nu mai este cale de întoarcere. Ruptura este definitivă. Nu-i mai acord altă șansă. Eu am familie, nu pot trăi astfel!”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru mediaflux.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *