Reacția incredibilă a lui Ilie Năstase, după ce s-a spus că soția lui ar fi “dispărut” cu 2 milioane de euro. “Trebuie să fii nebun”

Reacția incredibilă a lui Ilie Năstase, după ce s-a spus că soția lui ar fi “dispărut” cu 2 milioane de euro. “Trebuie să fii nebun”

Reacția incredibilă a lui Ilie Năstase, după ce s-a spus că soția lui ar fi “dispărut” cu 2 milioane de euro. Fostul mare tenismen român a oferit prima declarație în privința noului scandal în care este implicat. Recent, în presă au apărut informații potrivit cărora fostul lider ATP ar fi acuzat-o pe soția sa că a fi plecat de acasă cu o sumă colosală. Zvonurile au fost dezmințite însă de Ilie Năstase. Fostul jucător a amenințat că va da în judecată publicația care a lansat aceste informații.

Reacția incredibilă a lui Ilie Năstase, după ce s-a spus că soția lui ar fi “dispărut” cu 2 milioane de euro

Ilie Năstase a avut o reacție virulentă după ce a citit în presă detaliile din noul scandal în care este implicat. Potrivit informațiilor apărute zilele trecute în spațiul public, Ioana Simion ar fi dispărut de acasă cu suma de 2 milioane de euro.

Fostul tenismen neagă vehement zvonurile și spune că nu știe de unde a plecat această poveste. El a declarat că în momentul de față se află la un centru de tratament din Eforie și sigurul lucru pe care l-a făcut a fost să o întrebe pe soția sa unde se află pentru că nu știa nimic de ea.

Primul lider ATP din istoria tenisului este hotărât să acționeze în judecată publicația care a lansat aceste zvonuri.

„Mi se pare ridicol. Să plece cu 2 milioane la ea… Cine dă știrile astea? Eu sunt la un tratament la Eforie și m-am uitat și eu și am rămas trăznit.

Eu doar am întrebat-o pe soția mea ”unde ești?” și de aici că a plecat cu banii, că a fugit, că a luat nu știu ce… Doamne ferește! (…) Toți au preluat și niciunul nu m-a întrebat. Îi dau în judecată! Nu știu cine a dat știrea. O să mă uit cu avocatul să vedem cine a dat știrea.

Cineva tot bagă strâmbe din astea. Cum să îi dau eu să plece cu 2 milioane în poșetă la cumpărături? Nu există așa ceva. Trebuie să fii nebun să crezi așa ceva.

(…) Eu i-am dat mesaje că eram aici la tratament, la domnul Copos, și am zis că nu știu unde e, spune-mi și mie unde ești, că Florin, fratele tău, nu mi-a spus unde și atât am spus”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena 3 CNN.

Ioana Năstase: „Cu profundă dezamagire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu”

De partea cealaltă, Ioana Simion neagă faptul că ar fi plecat cu 2 milioane de euro de acasă și îl acuză pe soțul ei că el ar fi spus presei că a fugit cu banii. Mai mult, soția fostului tenismen afirmă că Ilie Năstase este cel care obișnuiește să plece de acasă fără să o anunțe.

„În primul rand, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de sotul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, că mă aflu in locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate. (…)

Ilie, obișnuia să plece de acasă o perioada de câteva zile, fara ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim.

Referitor la acuzațiile facute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevarate lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente dacă va fi necesar. Cu profundă dezamagire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu.”, a declarat Ioana Simion, pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *