Informații care aruncă în aer cazul Simonei Halep. Ilie Năstase a făcut dezvăluirea: „Știu treaba asta din surse sigure”

Ilie Năstase: „Dacă Simona era americancă...”

Scris de: Daoud Andra

02 Nov. 2022

Informații care aruncă în aer cazul Simonei Halep. Ilie Năstase a făcut dezvăluirea: „Știu treaba asta din surse sigure”

În plin scandal legat de dopaj, Ilie Năstase vine cu o dezvăluire care pe mulți îi va pune pe gânduri. Fostul tenismen a vorbit despre situația Simonei Halep și a făcut o paralelă cu alte cazuri similare din lumea tenisului. De ce crede fostul campion că sportiva ar fi fost tratată diferit dacă s-ar fi născut peste Ocean și ce spune despre alte situații asemănătoare din SUA.

Ce spune Ilie Năstase despre cazul Simonei Halep

Simona Halep trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei. Sportiva româncă este suspendată provizoriu și trebuie să dea explicații la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping. Situația în care se află Simona Halep a ajuns subiect de presă și în publicațiile internaționale. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat, crede Ilie Năstase, dacă Halep nu ar fi fost româncă.

Fostul campion la tenis are o teorie interesantă cu privire la felul în care sunt tratate astfel de cazuri. Mai mult, Nasty aruncă bomba și spune că știe din surse sigure că, înainte ca Simona să fie depistată pozitiv cu substanța Roxadustat, alte două mai jucătoare de tenis au fost în aceeași situație. Cazurile lor ar fi fost mușamalizate, spune Ilie Năstase, la intervenția unor sponsori.

„Dacă Simona era americancă, nimic n-ar fi apărut în presă despre acest caz. Absolut nimic! Știu două americance, care s-au aflat în situații similare, și cazurile lor de dopaj n-au fost mediatizate. Știu treaba asta din surse sigure din lumea tenisului. Dacă numele acelor jucătoare ar fi fost legate de cazuri de doping, sponsorii lor ar fi plecat acasă, a doua zi”, a spus Ilie Năstase în exclusivitate pentru PlaySport.

Deși nu a dat nume, multă lume a intuit că Ilie Năstase se referă la surorile Williams, suspectate de dopaj în trecut. Asupra Serenei Williams în special au planat astfel de suspiciuni, în perioada în care a colaborat cu Patrick Mouratoglou. Același antrenor se ocupa și de pregătirea Simonei, în perioada în care a fost depistată pozitiv la testul anti-doping.

Informatii care arunca in aer cazul Simonei Halep
Simona Halep, alături de Ilie Năstase și Ion Țiriac

Ana Maria Popescu, despre situația Simonei Halep

Printre foștii sportivi care i-au luat apărarea lui Halep se numără și Ana Maria Popescu. Fosta campioană de la scrimă spune că nu crede că este posibil ca jucătoarea de tenis să fi luat cu bună știință acea substanță interzisă. Ea declară că toată viața i-a fost frică de doping și chiar și acum, după ce s-a retras din activitate, a rămas cu sechele.

„Nu cred că poate cineva să îşi imagineze sau să se pună în pielea Simonei acum. Consider însă că nu toţi trebuie să avem o părere despre acest subiect. Eu îmi doresc foarte mult ca Simona să iasă și mai puternică din acest episod.

Vestea bineînţeles că vine ca un şoc… pe mine efectiv m-au trecut fiorii când am citit pentru că întreaga mea carieră de asta mi-a fost cel mai frică, de doping. Nu mi-a fost frică de accidentări. Chiar şi acum, când ştiu că nu mă mai caută nimeni (n.r. – ofiţerii anti-doping) pur şi simplu mă uit de două ori dacă sticla de apă e sigilată înainte să beau din ea.”, a declarat Ana-Maria Popescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.3 32 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *