Ioana Năstase, șocată după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: “Tatăl ei avea grijă de ea, nu îi lipsea absolut nimic” EXCLUSIV

Ioana Năstase, despre Charlotte Năstase: ”Doamne, ferească Dumnezeu! Asta spune mult despre educația copilului pe care i-au dat-o, a celor 7 ani de acasă”
Ioana Năstase, șocată după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: “Tatăl ei avea grijă de ea, nu îi lipsea absolut nimic” EXCLUSIV

Fiica adoptivă a celebrului fost mare jucător de tenis, Ilie Năstase, a anunțat că și-a făcut cont pe o celebră platformă pentru adulți. Ioana Năstase, partenera starului din sport, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce părere are despre veștile care au legătură cu Charlotte Năstase.

Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase: “Ca orice mamă, sunt șocată”

În ultima perioadă, veștile care au legătură cu faptul că fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă de adulți au luat cu asalt Internetul. Ioana Năstase ne-a dezvăluit că nu își dorește să se bage în această situație, fiind treaba tatălui și mamei lui Charlotte. Totuși, ca mamă, vedeta s-a declarat șocată de această decizie.

“Am văzut și eu. Ce pot să spun…sunt șocată, din punctul meu de vedere, ca mamă. În rest, nu mă bag, este treaba tatălui ei și a mamei sale. Sincer, nu este treaba mea. Doar că sunt șocată, ca orice mama”.

“Nu se pune problema banilor aici”

De asemenea, Ioana Năstase a punctat că partenerul său este un tată extrem de grijuliu și că are grijă să nu le lipsească nimic copiilor săi. Bruneta ne-a explicat că, de fiecare dată când au nevoie de bani, fostul mare jucător de tenis le trimite, astfel că nu există probleme atunci când vine vorba de partea financiară.

“Este treaba ei, ea face ce vrea. Ce pot să spun, mai mult de atât? Doar că sunt șocată, deoarece știu că tatăl ei avea grijă de ea, nu îi lipsea absolut nimic. Cu toți copiii, întotdeauna (n.r. Ilie Năstase a fost foarte grijuliu). Nu le trimitea o dată la o lună când aveau nevoie și sunau, a doua zi aveau banii în cont. Nu se pune problema banilor aici. A fost alegerea ei. O alegere, care, din punctul meu de vedere, ca mamă, este șocantă, dureroasă”.

Ioana Năstase, șocată după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

Cum a aflat

Ioana Năstase a aflat veștile după ce a citit știrile care au apărut în presă. Ulterior, Ilie Năstase a văzut ce s-a întâmplat, după cum a relatat partenera sa. Totuși, bruneta, discretă din fire, a preferat să nu se implice în această situație:

“Eu am văzut în presă, mi-am văzut de treaba mea, după care a citit și el, a văzut. Nu îl văd foarte afectat. Eu mi-am crescut altfel copiii”.

Ce ar face dacă ar avea parte de o astfel de situație, ca părinte

Mai mult, în cazul în care i s-ar întâmpla o astfel de situație, Ioana Năstase ne-a mărturisit că ar suferi foarte tare:

„Îți dai seama că o săptămână nu m-aș ridica din pat, cred că aș muri. Doamne, ferească Dumnezeu! Asta spune mult despre educația copilului pe care i-au dat-o, a celor 7 ani de acasă. Eu spun ce gândesc ca mamă. Dar, fiecare om face ce își dorește”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *