Mihai Trăistariu, după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe OnlyFans: ”Are și Jennifer Lopez. Nu o face pentru bani!” EXCLUSIV

Mihai Trăistariu: ”Sunt tot felul de vedete înscrise pe platforma pentru adulți, nu este rușinos, depinde cum privești!”
Mihai Trăistariu, după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe OnlyFans: ”Are și Jennifer Lopez. Nu o face pentru bani!” EXCLUSIV

Charlotte Năstase (32 de ani), fiica adoptivă a fostului mare jucător de tenis Ilie Năstase, a anunțat că și-a făcut cont pe o celebră platformă pentru adulți. Acolo are cont și Mihai Trăistariu. Solistul ne-a vorbit despre acest site, unde, surpriză, figurează mai multe vedete de top din lume, inclusiv Jennifer Lopez, și unde fiecare divă își postează fotografii în ipostaze sexy. Solistul este însă de părere că Charlotte nu s-a înscris pe platforma OnlyFans pentru bani: ”Nu cred că este cazul ei”, ne-a declarat acesta, în exclusivitate pentru ego.ro.

”De ce să n-aibă cont și ea, sunt o gramadă de vedete”

Charlotte Năstase (32 de ani) și-a anunțat fanii, pe Instagram, că deține cont pe platforma OnlyFans, serviciu dedicat exclusiv adulților. Acesta funcționează doar pe baza unui abonament lunar, cel mai mic fiind de 5 dolari. Mihai Trăistariu, deja veteranul acestui site, ne-a declarat, referitor la decizia fiicei lui Ilie Năstase de a avea cont:

”De ce să n-aibă cont și ea, sunt o grămadă de vedete care au cont aici. Sunt tot felul de vedete înscrise pe platforma pentru adulți, nu este rușinos, depinde cum privești. Poate se simte mai sexy, nu cred că a făcut-o pentru bani, tocmai ea, nu este cazul ei.

De exemplu, Jennifer Lopez, care și ea are cont, își pune poze cu un picior ieșit din cadă, poză care nu mergea pe Facebook, căci lumea ar fi zis: ”Ce, ai înnebunit?”, ne-a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru ego.ro.

”Abonamentul e de la 5 dolari în sus, eu mi-am pus doar atât, n-am câștigat sume mari”

Mihai ne-a vorbit despre acest popular site, care pe unele fete sexy le-a umplut de bani, el cunoscând deja toate regulile, fiind unul dintre abonații mai vechi:

”Acest site a pornit inițial ca un site de socializare normal, dar e cu bani, plătești o taxă. Mulți și-au făcut și postat poze mai intime, dacă tot e cu taxă și nu au acces minorii. Trebuie să vii cu cardul, să ai peste 18 ani, ca să nu fie discuții. Văzând că se câștigă bani, vedetele de-a dreptul sexy-porno s-au mutat și ele acolo.

Nu este exclus să fie și unele vedete care nu vor să se expună, pur și simplu au doar acolo cont, nu știe nimeni. Acolo poți să fii și cu pseudonim, nu e musai să te numești cum te numești tu. Abonamentul e de la 5 dolari în sus, eu mi-am pus doar atât, n-am câștigat sume mari, am zis doar să mut pozele mele în chiloți, ca să nu mai comenteze lumea pe Facebook. Unele fete fac efectiv video mai deocheat, sunt mulți bărbați care stau acolo și se uită, doar acelea fac bani frumoși”.

Ilie Năstase are cinci copii, patru fete și un băiat

Fostul mare sportiv român Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, a înfiat doi copii, cu fosta soție, actrița Alexandra King, pe Charlotte și pe Nicholas. După divorț, ambii au rămas cu mama lor, la New York. Dar, Ilie Năstase are și o fiică, pe Nathalie, care este de fapt primul lui copil, din relația cu Dominique Garzia. Nathalie s-a născut în1975 și locuiește în Canada. Iar cu Amalia Năstase are încă două fete, Alessia și Emma, care au rămas cu mama lor, după divorțul din 2010.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *