Iorga, adevărul despre viața amoroasă. Are sau nu o relație cu Adrian: “Nu este nimic romantic!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre filmul Buzz House?

Iorga Ana Maria Valentina, pe numele său real, se bucură de foarte mulți urmăritori în mediul online, iar acum aceasta a câștigat numeroși fani după apariția în filmul Buzz House. În plus, cei care o apreciază și-au dorit să știe dacă ea formează un cuplu cu un alt protagonist din peliculă. Iorga ne-a oferit detalii despre viața ei amoroasă, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Iorga, totul despre Buzz House

Iorga știe că este controversată în mediul online, însă punctează că nu este problematică, astfel că oamenii își doresc să vadă o persoană reală, care spune mereu ce gândește. Cât despre certurile din Buzz House sau divergențele cu Selly, creatoarea de conținut a mărturisit:

“Nu pentru asta am militat neapărat, doar s-a întâmplat! (n.r. să apară într-un film) Dacă este să o gândim clar, la finalul zilei, consider că da! (n.r. se aștepta să aibă atâția fani) Toată lumea vrea să vadă și să audă un om care este sincer și care gândește aceleași lucruri ca el, doar că are curajul să le și spună! Consider că sunt controversată, dar nu problematică!

Nu văd nicio problemă în asta! A fost un episod de moment, dar nu am fost certate în viața reală! (n.r. cu colegele din Buzz House) A fost foarte OK la film, pe platou ne-am înțeles super! A existat! (n.r. cearta dintre ea și Selly) Nu a fost neapărat vina lui, a fost vina scenariștilor! Mi s-a părut că mă puneau într-o lumină proastă, mă făceau, practic, fana lui Adrian Elicopter, iar dinamica nu este așa în viața reală! Dar totul s-a rezolvat!”

Are sau nu o relație?

Mulți și-au dorit să știe dacă Iorga are o relație cu Adrian Dumitru, știut ca “Adrian elicopter de luptă”, mai ales după ce aceștia s-au sărutat în filmul Buzz House. Chiar dacă au apărut numeroase poze și videoclip-uri cu aceștia în mediul online, tânăra a punctat că nu există nimic romantic între ea și celălalt protagonist din peliculă:

“Suntem prieteni foarte buni, nu există nimic romantic între noi doi! Ne înțelegem foarte bine, am o părere bună despre el! Îmi pare bine că face parte din viața mea, dar nu este nimic romantic! Eu știu că există astfel de fani, dar nu mă așteptam să mă întâlnesc cu ei și să fie atât de implicați în viața noastră! Eu înțeleg că pentru ei suntem cineva, dar nu o văd chiar așa, nu văd sensul!

Dar dacă aceasta este distracția lor…și eu sunt fana cuiva, mă uit la pozele lui Nicki Minaj, analizez tot ce face, deci pot să înțeleg! Nu văd rostul, viața mea privată este viața mea privată! Vorbesc mult și des, lumea are impresia că mă cunoaște, dar, de fapt, nu spun mai nimic! Viața mea privată așa o să rămână pentru că există oameni în ea care nu fac parte din mediul public și nu mi se pare OK să vorbesc despre ei! Poate doar despre experiența mea, dar nu să dau nume!”

Citește și: Cum este Erika Isac în spatele camerelor de filmat. Cezara Cristescu, adevărul despre relația cu artista momentului: “Și eu am rămas șocată!” VIDEO EXCLUSIV

Ce planuri are

Cât despre planurile sale după Buzz House, Iorga a dezvăluit că își dorește să se implice în industria muzicală:

“Nu știu dacă mă potrivesc, dar uite că funcționează! Sunt oameni care mă plac, de asta sunt azi aici! Mi-ar plăcea să fiu DJ! O să am un set de DJ la Festivalul Hustle!”

Citește și: Cezara Cristescu, despre Selly și Buzz House: „Foarte rar îl vedem pentru că este haos!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *