Irina Fodor, transformare spectaculoasă. Cum arată acum după schimbarea majoră de look. A durat peste 4 ore FOTO

Fanii au rămas impresionați de modul cum arată vedeta.

Irina Fodor, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, și-a surprins recent fanii cu o schimbare radicală de look. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, unde își ține urmăritorii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară. În cea mai recentă postare a sa, soția lui Răzvan Fodor și-a prezentat noua coafură. Fanii au rămas plăcut surprinși și nu au ezitat să o felicite pentru alegerea făcută.

Irina Fodor, transformare spectaculoasă. Fanii au fost încântați de noul look al vedetei

Pe pagina sa de Instagram, Irina Fodor a postat câteva fotografii cu noul ei look. Prezentatoarea de la America Express și-a făcut părul creț, o schimbare care a atras imediat atenția fanilor săi. Transformarea a durat aproximativ 4 ore și jumătate, iar rezultatul a fost impresionant.

Citetește și: Irina Fodor, primele imagini din platoul noului sezon “Chefi la cuțite”. Detaliul care a atras toată atenția: “S-a cam încins atmosfera”

”Ta-daaam! Nu a durat mult transformarea de la păr drept la păr creț…doar vreo 4 ore și jumătate. Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup!”, este mesajul postat de Irina Fodor, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Fanii Irinei Fodor nu au ezitat să îi complimenteze noua coafură, considerând că aceasta îi pune în valoare frumusețea. Comentariile au fost pline de laude și aprecieri pentru aspectul ei șic și rafinat.

”Waw ești superbă”/ ”Ce frumoasă ești!”/ ”Îți stă foarte bine!”/ ”Îți stă foarte bine creață!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Irina Fodor le-a primit la fotografia cu noul look.

Citește și: Ce salariu are Irina Fodor, prezentatoarea America Express, la Antena 1. Suma fabuloasă pe care o încasează doar pentru un sezon

Irina Fodor, despre provocările din timpul filmărilor pentru America Express: ”Am avut o echipă de securitate înarmată”

Irina Fodor a devenit gazda emisiunilor Chefi la cuțite și America Express în 2021, înlocuind-o pe Gina Pistol. În cel mai recent sezon de America Express, echipa de filmare și concurenții au fost în permanență păziți de agenți de securitate înarmați și gata pentru orice. Gradul ridicat de risc al țărilor vizitate a impus acest lucru.

Într-un inteviu în exclusivitate pentru Ego.ro, Irina Fodor a dezvăluit că în ciuda tuturor pericolelor la care au fost expuși pe parcursul emisiunii, s-au smțit totuși în siguranță, tocmai datorită profesioniștilor care și-au făcut treaba într-un mod excepțional.

“În aparență sunt delicată și drăguță, dar să știi că am un spirit de războinic! Bine, acolo îmi este și simplu să spun treaba aceasta, suntem înconjurați tot timpul de oameni care ne poartă de grijă, mai ales în țările în care există riscuri. Anul acesta, spre exemplu, am avut o echipă de securitate extinsă. Am avut o echipă de securitate înarmată.

Lucrurile au fost mult mai liniștitoare pentru noi, știind că sunt tot timpul acolo, pe o rază de 2-3 kilometri în jurul nostru, dar și în jurul concurenților. Au făcut pas cu pas cursa alături de noi, au stat tot timpul în spatele concurenților care luau autostopul în așa fel încât să nu ne piardă pe niciunul din ochi și să fie siguri că putem să ducem proiectul la capăt frumos și liniștit, așa cum trebuie!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *