Irina Loghin, dată afară de la spectacol. Cine este prezentatoarea care a scos-o de pe scenă, a ieșit scandal

Ce a declarat artista, la scurt timp după incident

Scris de: Daoud Andra

05 Nov. 2023

Irina Loghin, dată afară de la spectacol. Cine este prezentatoarea care a scos-o de pe scenă, a ieșit scandal

La 84 de ani, Irina Loghin a trăit una dintre cele mai umilitoare experiențe din întreaga carieră. Invitată la Iași la un spectacol omagial, îndrăgita interpretă de muzică populară a fost oprită din cântat și scoasă de pe scenă de gazda evenimentului. Ce s-a întâmplat și cum a reacționat publicul, în momentul în care artista a fost nevoită să își întrerupă recitalul.

Irina Loghin, scoasă de pe scenă la Iași

Irina Loghin a fost invitată să cânte la Iași, în cadrul spectacolului omagial ”Ion Macovei – 50 de ani de cântec”. Concertul a avut loc la Sala Unirii – Cinema Victoria, iar interpreta de muzică populară a avut parte de un moment pe care nu credea că-l va trăi vreodată. În timpul recitalului, gazda spectacolului, o prezentatoare de la Radio România Iași, a întrerupt-o pe Irina Loghin și i-a spus că trebuie să mai cânte și niște artiști tineri.

Momentul a stârnit huiduieli în public, cu atât mai mult cu cât Irina Loghin era cap de afiș la spectacol, alături de Sofia Vicoveanca. Irina Loghin trebuia să susțină un recital de 50 de minute, însă nu a apucat să îl termine, pentru că a fost întreruptă de prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu.

Citește și: Ce mănâncă Irina Loghin zilnic. 4 alimente la care a renunțat definitiv: “Sunt groaznice pentru organism”

Gazda spectacolului a insistat ca interpreta de muzică populară să părăsească scena, pentru a cânta și ceilalți artiști de pe afiș. Publicul a început să huiduie intervenția prezentatoarei și să scandeze numele Irinei Loghin, în semn de susținere.

Ce mananca Irina Loghin zilnic. 4 alimente la care a renuntat definitiv Sunt groaznice pentru organism
Irina Loghin a fost dezamăgită de experiența de la Iași

Artista a părăsit scena cu lacrimi în ochi

Vizibil afectată, potrivit relatărilor celor prezenți în sală, Irina Loghin a ieșit de pe scenă. La rândul lor, spectatorii s-au declarat dezamăgiți de reacția prezentatoarei, cu atât mai mult cu cât au plătit 120 de lei pe bilet, pentru a le vedea pe cele două cântărețe de muzică populară menționate.

De departe însă cea mai dezamăgită de această experiență a fost Irina Loghin. Interpreta de muzică populară a relatat cum a decurs totul.

Citește și: Ce să adaugi în must ca să nu fermenteze. Rețeta specială a Irinei Loghin: “Rămâne așa cum este pentru cel puțin un an”

”Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult. A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.

Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă. Am înțeles că e de la Radio. Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță. A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Dar acolo nu era festival pentru tineri!

Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră. Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul tot striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a povestit Irina Loghin, pentru Click!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *