Iubita lui Cristiano Ronaldo trăieşte ca o prinţesă. Câţi bani primeşte lunar doar pentru cumpărături

Fotbalistul portughez îi oferă o sumă colosală modelului pentru cheltuieli și îngrijirea copilului
Iubita lui Cristiano Ronaldo trăieşte ca o prinţesă. Câţi bani primeşte lunar doar pentru cumpărături

Iubita lui Cristiano Ronaldo trăieşte ca o prinţesă. Georgina Rodriguez și starul portughez au devenit unul dintre cele mai de succes și populare cupluri din întreaga lume, împărtășind cu milioanele lor de urmăritori, prin intermediul rețelelor de socializare, câte puțin din stilul lor de viață.

Iubita lui Cristiano Ronaldo trăieşte ca o prinţesă. Primește o sumă importantă doar pentru cumpărături

Cuplul are patru copii și mai așteaptă încă doi, Georgina fiind însărcinată cu gemeni. În ultimele zile a ieșit la iveală suma pe care modelul o primește lună de lună pentru cheltuielile și îngrijirea celor mici.

Potrivit panoramaweb.com, fotbalistul îi oferă iubitei sale aproximativ 100.000 de euro lunar, sumă pe care o consideră bani de buzunar.

În presa spaniolă se arată că acești bani sunt destinați nevoilor familiei, întrucât Georgina este cea care se ocupă de îngrijirea copiilor, în timp ce starul lui Manchester United este mai tot timpul plecat.

În urmă cu ceva timp, Georgina Rodriguez și-a lansat pe Netflix seria de documentare în care își descrie viața de zi cu zi, arătând cum se descurcă să fie mamă, influencer, femeie de afaceri și parteneră a unuia dintre cei mai mari fotbaliști din istorie.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au cunoscut în 2016 în Spania, când modelul lucra la o importantă companie italiană de produse de lux, iar starul portughez era jucător la Real Madrid.

De atunci, cei doi au rămas împreună, iar în prezent formează o frumoasă familie. Pe lângă cei patru copii pe care îi au, Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo așteaptă doi noi membri. Fanii cuplului sunt însă nerăbdători să îi vadă pe cei doi și în fața altarului.

Ce avere are Cristiano Ronaldo

Starul portughez este unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume. Chiar și la cei 37 de ani ai săi, Ronaldo joacă la cel mai înalt nivel și pare că nu va agăța prea curând ghetele în cui. Este într-o formă fizică de invidiat și marchează pe bandă rulantă la Manchester United.

CR7 încă este printre cei mai bine plătiți jucători din Europa, încasând 23 de milioane de euro pe sezon de la echipa de club. Ronaldo mai câștigă aproximativ 55 de milioane de euro pe an și din contractele de publicitate. El deține și un lanț de hoteluri de unde scoate, de asemenea, sume importante.

Cristiano Ronaldo face bani și din postările de pe rețelele sociale. Numai pe Instagram portughezul are peste 400 de milioane de urmăritori. Dintr-o singură postare poate câștiga și 2 milioane de euro.

Averea estimată a lui Cristiano Ronaldo se ridică la 600 de milioane de euro, însă unele surse afirmă chiar că ar depăși un miliard de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
5.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *