Iubita mea are un amant și așteaptă un copil cu el. Mi-a dat vestea când voiam să o cer de soție

Sunt devastat!
Iubita mea are un amant și așteaptă un copil cu el. Mi-a dat vestea când voiam să o cer de soție

Pare titlul unei comedii proaste, însă e realitatea pe care o trăiesc la 35 de ani. Iubita mea este însărcinată cu amantul și m-a pus în fața faptului împlinit când pregătisem o petrecere pentru a o cere de soție.

Iubita mea așteaptă un copil cu amantul

Până să aflu că îmi este infidelă și că m-a mințit, Roxana era Soarele și Luna pentru mine! O divinizam și abia așteptam să fim o familie. Îmi făcusem planuri mari cu ea, situația mea financiară este destul de bună, așa că aveam să îi asigur un trăi mai mult decât liniștit.

„Draga mea” iubita s-a prefăcut foarte bine în toți acești cinci ani de relație. A fost dragoste la prima vedere și continuă să fie o apariție de neuitat oriunde merge. La început, aspectul ei fizic m-a cucerit, apoi sufletul. Trebuie să recunosc că și în pat este expertă, deci a știut să mă aducă pe culmile fericirii de fiecare dată.

Am fost convins că o fac fericită, părinții și prietenii mei au acceptat-o din prima, am mers în multe vacanțe împreună și nimic nu mi-a dat de bănuit că și-ar dori alt bărbat lângă ea.

Citește și Vreau să divorțez, dar am un copil. Soțul meu duce toți banii la amantă și își neglijează familia

Mi-a dat vestea în fața părinților mei

Relația noastră avansase suficient cât să o cer de soție. Eram de cinci ani împreună, așa că trebuia să facem și pasul ăsta. Plus că, de-a lungul timpului, mi-a dat semnale că își dorește inelul.

Astfel, de Ziua Îndrăgostiților am pregătit o petrecere în oraș. Înconjurat de rude și prieteni, m-am pus în genunchi și…eram sigur că va accepta cu mare entuziasm. Însă, la vederea inelului a început să plângă în hohote și să îmi spună că nu poate face asta!

„Cum adică nu poți?!”, am reacționat eu. „Ne iubim, de ce să mai așteptăm?”. Eram în stare de șoc, și acum sunt, când îmi amintesc acel episod. Iar răspunsul Roxanei mi-a dat lumea peste cap: „Aștept un copil cu altcineva”.

Nu mai am încredere în femei

Nu are sens să descriu cum m-am simțit în fața ei, a părinților mei. Mă uitam la ea și nu-mi venea să cred. În primul rând, are pe altcineva, în al doilea rând, este însărcinată? Doamne, Dumnezeule, cu ce ti-am greșit?!

Chiar acolo, în văzul tuturor, am obligat-o să îmi mărturisească tot adevărul. Așa am aflat că se iubește cu un coleg de muncă de 3 ani!!! Cum a fost posibil ca eu să pic de prost și să nu-mi dau seama? Toate orele suplimentare și ieșirile cu colegele în oraș au fost minciuni. De fapt, ea se întâlnea cu ăla. Bineînțeles că i-am reproșat de ce nu a rupt relația cu mine, de ce atâtea promisiuni înșelătoare. Tot ce face și acum este să ridice din umeri și să pună capul în pământ. Mi-am pierdut toată încrederea în femei. În oricine o văd pe ea…

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *