Mi-am surprins iubitul sărutându-se cu prietena mea. Suntem de trei ani împreună, nu înțeleg cum a putut să facă asta

Sunt complet dezamăgită
Mi-am surprins iubitul sărutându-se cu prietena mea. Suntem de trei ani împreună, nu înțeleg cum a putut să facă asta

De la iubire la ură e doar un pas. Așa se spune și asta încep să simt și eu. Am fost martora unui moment care m-a dezamăgit enorm și care a venit, culmea, chiar de la cele mai apropiate persoane din viața mea. Mi-am surprins iubitul sărutându-se cu prietena mea. Sunt încă bulversată și nu știu încotro se îndreaptă relația noastră. Suntem de trei ani și, sincer, mă așteptam la o cerere în căsătorie, nicidecum la așa ceva.

Mă așteptam la o cerere în căsătorie

Mulți mi-au zis să am grijă cu Alex. Prietenii m-au avertizat că, deși e băiat bun, lui îi place să se joace. Nu am înțeles sau nu am vrut să înțeleg la momentul respectiv ce au vrut să spună prin comentariul acela, ideea este că de câteva zile trec prin niște frământări și stări groaznice.

Mereu am fost încrezătoare în relația noastră, iar după trei ani petrecuți împreună mă gândeam că lucrurile între noi vor deveni și mai puternice. Mă așteptam să mă surprindă cu o propunere în căsătorie, mi se părea ceva natural și firesc în evoluția noastră ca și cuplu. Se pare însă că gândurile lui sunt complet diferite de ale mele, altfel nu pot să îmi explic gestul pe care l-a făcut.

Prietenii m-au avertizat mereu cu privire la el

Recent, am fost invitați la o petrecere organizată de niște prieteni, care s-au stabilit în Germania și s-au întors pentru o scurtă perioadă în țară. Alături de noi, s-au mai aflat foști colegi de liceu și alte persoane cu care obișnuiam să ieșim înainte. Am venit însoțită la petrecere și de o prietenă. Știam că Gina avea un program destul de liber și m-am gândit că nu i-ar strica să vină la chef.

Am comandat pizza, burgeri, iar de băutură s-au ocupat băieții. Am avut muzică bună, melodii de prin anii ’90, pe care petreceam și atunci și care ne-au rămas în continuare dragi. La un moment dat însă distracția s-a încins, iar Alex și Doru, un prieten, au venit cu ideea să facă un concurs, cine reușește să bea mai multă bere într-un timp relativ scurt. Ceilalți amici prezenți au fost de acord cu ideea, iar întrecerea a început. Adevărul e că Alex s-a amețit destul de serios, însă cu toate astea nu a vrut să mergem acasă, deși am tot insistat. Dimpotrivă, mi-a zis că vrea să petreacă alături de prietenii lui.

Mi-am surprins iubitul sărutându-se cu prietena mea. Sunt șocată

Am lipsit câteva minute, cât timp am stat să pregătesc niște gustări în bucătărie, iar când am revenit în sufragerie am rămas șocată. Mi-am surprins iubitul sărutându-se cu prietena mea. Stăteam șocată și mă uităm … Ei erau în fața mea, iar mie tot nu îmi venea să cred.

„Alex, ce faci, mă?!”, a strigat la un moment dat un prieten, încercând să-i atragă atenția că eu sunt prezentă și nu e ok ce se întâmplă. Prietena mea, dacă mai pot să o numesc așa, după acest moment stânjenitor, a încercat să vorbească cu mine, dar degeaba. El s-a retras pe canapea și a continuat să bea ca și nimic nu s-ar fi întâmplat. În seara aia, am plecat direct la ai mei. Mi-a trimis sms-uri a doua zi să-mi spună că îi pare rău, dar eu nu știu dacă mai pot să am încredere în el.

Mi-a spus că a exagerat cu băutura și că nu a însemnat nimic acel moment pentru el. Pentru mine însă a fost o trădare uriașă. Dacă se comportă așa acum, pe viitor ce bază aș mai putea să îmi pun în el? Nu vreau să stau cu gândul că poate să facă ceva deplasat de fiecare dată când bea. Nu știu dacă pot să-l iert, dar în același timp mă gândesc că am petrecut împreună trei ani frumoși și nu aș vrea să se încheie așa lucrurile între noi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *