Iubitul meu este rece cu mine. Eram foarte apropiați, dar de 3 luni comportamentul lui e total schimbat

Nu mai știu ce să cred despre relația noastră, dacă va continua sau nu. Iar el nu vrea să discute despre asta.
Iubitul meu este rece cu mine. Eram foarte apropiați, dar de 3 luni comportamentul lui e total schimbat

A fost dragoste la prima vedere. Așa am începu relația cu iubitul meu. Ne-am întâlnit într-o cafenea, prin intermediul unor prieteni comuni. De atunci am fost nedespărțiți, vreme de patru ani. Dar acum se întâmplă ceva ciudat. Iubitul meu este rece cu mine, ceea ce nu este tipic pentru el.

Eram foarte uniți la început

Eram genul acela de cuplu sudat, care enervează pe toată lumea când sunt împreună, pentru că stau mereu nedezlipiți unul de altul. Așa ne plăcea nouă. Nu eram doar eu cea care făcea astfel de gesturi. De exemplu, dacă mergeam la iarbă verde sau la prietenii noștri, nu se dezlipea de mine. Dacă voiam să merg să stau cu fetele, venea și el.

Nu înțeleg acum ce se întâmplă cu el, pentru că el nu a fost așa. Însă cam de trei luni, comportamentul lui este complet schimbat. Acum am început să îmi pun întrebări în legătură cu relația noastră. Nu știu ce să mai cred, mi-am făcut tot felul de scenarii în minte. M-am gândit că se mai vede cu cineva, dar mi-ar fi greu să cred asta. Nu înțeleg unde și când ar putea face asta, pentru că suntem împreună tot timpul, când nu suntem la muncă.

Iubitul meu este rece cu mine

M-am gândit că poate are probleme de care eu nu știu. Dar nu îmi dau seama ce probleme ar putea avea. Cu banii nu are probleme, pentru că avem amândoi acces la carduri, reciproc. Nu e ca și cum am avea foarte mulți, dar nici pe minus nu suntem.

M-am gândit că poate are o problemă de sănătate și l-am tot analizat. Nici măcar nu pare palid, deci mă îndoisec că ar putea fi asta.

Acum, singura variantă ce mi-a mai rămas este că, probabil, nu se mai simte atras de mine, nu mă mai vrea în preajma lui. Altfel nu-mi explic această răceală a lui bruscă.

Din cuplul care se ținea mereu de mână, am ajuns că nici măcar când sunt lângă el,să nu mai vorbească cu mine decât strictul necesar. Când mergem cu mașina, abia dacă mai socate două cuvinte.

Nici măcar când am avut pneumonie nu și-a schimbat comportamentul. L-am rugat să meargă la farmacie să-mi cumpere medicamentele prescrise de medic. A mers, le-a cumpărat, le-a lăsat pe masă și s-a așezat la calculator. De parcă ar fi veșnic supărat pentru ceva.

Dacă încerc să vorbesc cu el despre asta îmi spune că totul e doar în mintea mea. Dar eu știu ce văd, asta nu e doar în mintea mea.

Nu-mi rămâne decât să aștept să văd cum o să evolueze lucrurile. Aștept să vină momentul în care o să-mi spună că s-a terminat, că nu mai vreasă continuăm. Pentru că după viteza cu care se îndepărtează de mine, nimic altceva nu poate urma.

Din păcate, nu acceptă să discutăm despre relația noastră și eu chiar nu mai știu ce să cred. Sunt total confuză și nu mai știu la ce să mă aștept acum, după ce am remarcat că iubitul meu este rece cu mine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *