Vreau să plec în vacanță cu fetele, dar nu știu cum să-i spun iubitului meu. E foarte gelos și mereu își face scenarii

De câte ori plec undeva fără el, se panichează că nu mă mai întorc.
Vreau să plec în vacanță cu fetele, dar nu știu cum să-i spun iubitului meu. E foarte gelos și mereu își face scenarii

De opt ani, de când suntem împreună, mă păzește mai ceva ca un bodyguard. Nu mă lasă nicio clipă singură și își imaginează că dacă plec singură din casă pentru câteva minute, sigur o să întâlnesc pe altcineva și o să-l părăsesc. Mă simt sufocată și vreau să plec în vacanță cu fetele, dar sunt convinsă că nu va fi de acord.

Rareori obișnuiesc să plec singură

Iubitul meu este atât de gelos, încât rareori e de acord să plec undeva singură. Desigur, nu are de ales atunci când vine vorba să merg la muncă. Dar chiar și atunci când sunt la job mă sună permanent și mă verifică. Dacă merg în vizită la mama sau la sora mea, în mai puțin de o oră mă sună și mă cheamă înapoi sub diferite pretexte. Ba că nu găsește ceva, ba că trebuie să mergem de urgență undeva.

O dată chiar m-a sunat că nu se simte bine și să vin repede acasă. Inițial chiar m-am speriat, dar după ce am ajuns acasă și am văzut că totul e bine, m-am supărat pe el. I-am spus că își bate joc de mine și am vrut să îl părăsesc. Am considerat că e prea mult. A insistat, însă, că a avut un atac de panică și că și-a revenit până la întoarcerea mea.

Știu că e mai în vârstă decât mine cu peste 20 de ani și diferența aceasta își lasă amprenta în relația noastră. Dar adevărul este că am funcționat bine ca echipă, mereu. Chiar cu această diferență de vârstă. Însă de o vreme încoace parcă e din ce în ce mai gelos și mai neîncrezător.

Vreau să plec în vacanță cu fetele

Recent, am făcut cu prietenele mele un plan să mergem în vacanță doar noi, fetele. Două dintre ele chiar sunt căsătorite, însă soții lor nu au nicio problemă ca ele să meargă singure, câteva zile. Ba, chiar soțul uneia dintre ele i-a recomandat să ia o pauză, știind că e foart stresată cu cei doi copii mici. În schimb, mie mi-e și tamă să-i spun iubitului meu. Știu că nu va reacționa prea bine, însă sunt decisă să merg și nu îl voi lăsa să mă oprească.

Deocamdată însă am vorbit doar cu mama și i-am cerut sfatul. Mama a fost singura care m-a susținut, chiar dacă mi-a spus că nu i se pare un bărbat potrivit pentru mine. Cu toate acestea, ea a spus că nu îmi pune la îndoială judecata sau sentimentele și a fost alături de mine, atunci când nimeni altcineva nu era. De altfel, tata nici măcar nu stă în aceeași cameră cu noi când vine iubitul meu în vizită. Iar el a observat asta și nu mai vrea să vnă cu mine la părinții mei. Îl înțeleg, nu insist niciodată să vină. Dar cred că trebuie să înțeleagă și el că nu pot să stau sechestrată lângă el, atât de mult timp.

După ce o să-i spun că vreau să plec în vacanță cu fetele, mă aștept să facă întâi o criză, iar apoi se va liniști. Dacă nu va reuși să accepte, va fi prima criză în relația noastră.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Un psiholog le-a făcut portretul lui Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Dezvăluiri uluitoare: 'Un narcisist...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *