Simt că a intervenit prea mult monotonia între noi. Prefer să ies cu prietenele decât să petrec timp cu iubitul meu

O relație stabilă vine cu avantajele și dezavantajele aferente. Acum am început să le simt din plin.
Simt că a intervenit prea mult monotonia între noi. Prefer să ies cu prietenele decât să petrec timp cu iubitul meu

Am o relație stabilă de șase ani, însă acum nimic nu mai e ca la început. De trei ani locuim împreună. Amândoi ne-am dorit asta și credeam că ne va închega relația. Dar acum simt că a intervenit prea mult monotonia între noi. Am ajuns să nu mai relaționăm aproape deloc.

Lucrurile între noi s-au schimbat

El spune că așa e firesc și că se aștepta ca relația să nu mai fie la fel de intensă ca la început. Eu însă mă așteptam ca totul să fie și mai și. Adică dintr-o dată ne aveam unul pe altul tot timpul, nu mai trebuia să facem niciun efort pentru a ne vedea. Însă în loc de asta, am ajuns să ne ocolim reciproc.

El lucrează în domeniul IT și petrece mult timp în fața calculatorului. Eu lucrez în domeniul vânzărilor, însă tot în mediul online, așa că tot în fața monitorului îmi petrec cea mai mare parte a zilei. Lucrând amândoi de acasă, apartamentul în care locuim cu chirie a devenit spațiul nostru de muncă, dar și de relaxare.

Simt că a intervenit prea mult monotonia între noi

Psihologul la care am început să fac terapie spune că faptul că muncim acasă este motivul pentru care am început să ne îndepărtăm unul de celălalt. Însă mie nu îmi vine să cred asta. Eu îmi doream foarte mult să locuim împreună, pentru ca relația oastră să nu mai fie pe jumătate în mediul online, iar pe jumătate în trafic, încercând să ajungem unul la altul dintr-un capăt în altul al orașului.

Mai grav este că am început să nu mai avem nici relații intime, deși nu avem niciunul probleme de sănătate. Este doar rutina care a intervenit între noi și faptul că stăm mereu în casă, amândoi.

La începutul relației noastre eram chiar destul de geloasă. Nu îm plăcea dacă voia să iasă cu băieții, chiar dacă era vorba de ieșit la un meci sau la o bere. Pur și simplu mă simțeam trădată. Ei bine, de o veme încoace am ajuns să îmi doresc să plece cu ei și să mă lase un pic liberă. Iar eu sunt mai mereu plecată cu fetele, de câte ori am un pic de timp liber.

Sunt tentată să ies cu altcineva

Nu știu dacă relația asta mai are vreo șansă, sau dacă e doar o fază care va trece. Acum mi-e greu și să dau înapoi, să încerc să ies din relație. Toată lumea știe că ne vom căsători, toți ne spun că suntem un cuplu perfect, că ne potrivim de minune și ne dau toate șansele să formăm o familie. Însă eu am acum mari îndoieli.

Partea proastă este că mai devreme sau mai târziu va apărea cineva între noi, dacă totul va merge așa în continuare. Deși mi-e jenă să o spun, de dragul sincerității am să recunosc că am început să vorbesc mai mult cu unul dintre clienții permanenți ai firmei și chiar m-a invitat în oraș. Mi-e greu să accept în condițiile date, nu voi face asta, însă spre rușinea mea, tentația există.

Nu știu ce ar trebui să fac eu mai departe. Cum să continui această relație în care simt că a intervenit prea mult monotonia între noi. Nu vreau să-l părăsesc, pentru că între noi există sentimente și o prietenie cum rareori poți întâlni. Suntem extrem de deschiși unul cu celălalt. Însă partea care ar fi trebuit să ne facă pulsul să crească, parcă a dispărut. Mă întreb dacă e firesc, dacă e doar o fază care va trece. Sau dacă ar trebui să mergem pe drumuri separate și să ne eliberăm unul pe altul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Cu ce a ajuns să se ocupe Liviu Dragnea după ce a renunțat la vlogul...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *