Vedete din România și din afară care si-au protejat averea înainte de căsătorie. Ce nume celebre apar pe listă

Află ce vedete au preferat să își asigure averea, semnând un contract prenupțial înainte de căsătorie.
Vedete din România și din afară care si-au protejat averea înainte de căsătorie. Ce nume celebre apar pe listă

Vedete din România și din afară care si-au protejat averea înainte de căsătorie. Nunțile din showbiz sunt intens mediatizate. Pe cât de multă vâlvă se creează în viața proaspeților căsătoriți, ei bine, lucrurile nu sunt tocmai desprinse din povești. Astfel se facă că multe cupluri populare ajung la divorț mai repede decât s-ar fi așteptat publicul.

Vedete din România și din afară care si-au protejat averea înainte de căsătorie

Chiar dacă pornesc la drum plini de speranțe, cei care au totuși bunuri consistente obținute înaintea căsătoriei, preferă să le pună la adăpost. Așa se face că mai multe nume celebre au ales și siguranța unui contract prenupțial, înainte de căsătorie.

Simona Halep și Toni Iuruc

Recent, vestea că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea. Discreți cu viața lor personală, au avut cununia civilă anul trecut și urmau să facă în acest cununia religioasă. Se pare că aceste planuri s-au spulberat, deoarece au decis să meargă pe drumuri separate.

Totuși, atât Simona Halep cât și Toni Iuruc nu au de împărțit foloase materiale. Aceștia au ales să semneze un contract prenupțial înainte de căsătorie.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, un alt cuplu apreciat sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii. Fostul patron de la Dinamo a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea și Alina Vidican. La fiecare mariaj, afaceristul a avut grijă să își protejeze averea și de aceea, a recurs la separarea de bunuri înainte de căsătorie.

Invitată la podcastul fostei prezentatoare tv, Nasrin Ameri, Valentina Pelinel a oferit o serie de dezvăluiri sincere. Aceasta a ținut să menționeze că nu s-a măritat cu Borcea pentru averea lui. Relația lor a fost intens mediatizată, însă când au decis să se căsătorească, ambii au stabilit să-și separe bunurile.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim! Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu vroiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: „Ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine să te lupți”. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a dezvăluit Valentina Pelinel, la podcastul „ A meritat cu Nasrin”.

Nume celebre din showbizul internațional care au încheiat un contract prenupțial

Jennifer Aniston și Justin Theroux

Cei doi actori au încheiat un contract prenupțial foarte important înainte de căsătorie. Astfel că, Jennifer Aniston și-a asigurat înainte averea ei de 200 de milioane de dolari. Am sperat cu toții că Justin Theroux va aduce în sfârșit fericirea pe chipul lui Jennifer pentru totdeauna. Se pare însă, că necazurile lor au început chiar în preajma discuției prematrimoniale.

Sursele spun că negocierile au fost departe de a fi prietenoase. Se pare că Justin nu a fost tocmai încântat de faptul că actrița a vrut să-și protejeze averea uriașă care trebuia protejată.

Hugh Hefner și Crystal Harris

Conform contractului prenupțial, Crystal Harris nu are dreptul la nimic din averea de 200 de milioane de dolari a lui Hugh Hefner, și nici la celebra vilă Playboy Mansion. Cu o diferență de vârstă de șaizeci de ani și aceasta fiind cea de-a treia căsătorie a lui Hefner, nu este de mirare că s-a ajuns la semnarea unui acord prenupțial. Crystal Harris s-a căsătorit cu mogulul Playboy în 2012 și cei doi au rămas împreună până la moartea lui Hefner din 2017.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.