Iubitul meu mi-a spus că nu știe ce mai simte pentru mine. Suntem de 10 de ani împreună. Parcă e un vis urât, nu știu ce să fac

Niciodată nu mi-aș fi imaginat că iubitul meu are astfel de obiciuri și în niciun caz nu m-am așteptat la acest răspuns din partea lui.
Iubitul meu mi-a spus că nu știe ce mai simte pentru mine. Suntem de 10 de ani împreună. Parcă e un vis urât, nu știu ce să fac

Când a intrat în această relație am crezut că mi-am găsit sufletul pereche. De fapt, așa credeam amândoi la acea vreme. Ne spuneam că vom rămâne împreună pentru totdeauna. Dar „totdeauna” s-a dovedit a fi un termen destul de scurt. Iubitul meu mi-a spus că nu știe ce mai simte pentru mine, iar asta m-a dat peste cap de tot.

Atitudinea lui m-a dat complet peste cap

Totul a început după ce, într-o seară, în timp ce ne întoceam de la o petrecere, a întors capul după niște prostituate ce stăteau pe marginea drumului. Felul în care s-a uitat la ele m-a făcut să-l întreb dacă a văzut ceva deosebit sau dacă s-a întâmplat ceva. Mi-a spus că nu, doar se uita la acele nefericite și că se întreba dacă ăși mai face cineva milă și de ele. Pe moment am crezut că e doar un moment din acela în care sentimentele te copleșesc. Dar apoi a scăpat porumbelul. Mi-a spus că el le-a mai lăsat bani când a mai trecut prin zonă, pentru că i s-a făcut milă de ele. Lucrul acesta m-a surprins total. Cum adică, l-am întrebat, să le dai bani? Pentru ce? Nu a mai fost nevoie să-mi spună mai multe.

Am înțeles atunci că după 10 ani de relație, eu nu știu cu cine stau în casă. Mi s-a făcut zbârlit părul până pe ceafă când am înțeles ce face și l-am întrebat dacă mai simte ceva pentru mine. Atunci, iubitul meu mi-a dat „lovitura de grație”. Mi-a spus că nu știe. L-am întrebat dacă îi lipsește ceva acasă. Dacă i se pare că am îmbătrânit, că nu mai sunt la fel. A zis că nu, nimic din toate acestea. Că nu e vina mea.

Iubitul meu mi-a spus că nu știe ce mai simte pentru mine

Acum chiar nu știu cum să procedez mai departe. Nu înțeleg de ce am ajuns în acest punct. Eram bine. Totul părea bine. Nu am făcut niciodată presiuni să ne căsătorim, deși eu mi-am dorit foarte mult un copil, iar ceasul meu biologic ticăie în continuare. Nu l-am presat cu nimic, de fapt, niciodată. Am vrut să-i las libertatea de care are nevoie. Știu că uneori are momente în care vrea doar să fie lăsat în pace. Nu l-am întrebat niciodată unde a întârziat. Am considerat că dacă e ceva important, îmi spune el. Iar acum constat că el era nefericit acasă, că apela la serviciul „profesionistelor”, din „milă”. Am impresia că trăiesc un film prost.

Mi-e foarte greu să înțeleg ce se petrece cu noi și mi-e și mai greu să îmi dau seama cum ar trebui să abordez mai departe situația. Vorbele lui m-au debusolat complet și am mare nevoie de un sfat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *