Iubitul meu mi-a spus că nu știe ce mai simte pentru mine. Suntem de 10 de ani împreună. Parcă e un vis urât, nu știu ce să fac

Niciodată nu mi-aș fi imaginat că iubitul meu are astfel de obiciuri și în niciun caz nu m-am așteptat la acest răspuns din partea lui.
Iubitul meu mi-a spus că nu știe ce mai simte pentru mine. Suntem de 10 de ani împreună. Parcă e un vis urât, nu știu ce să fac

Când a intrat în această relație am crezut că mi-am găsit sufletul pereche. De fapt, așa credeam amândoi la acea vreme. Ne spuneam că vom rămâne împreună pentru totdeauna. Dar „totdeauna” s-a dovedit a fi un termen destul de scurt. Iubitul meu mi-a spus că nu știe ce mai simte pentru mine, iar asta m-a dat peste cap de tot.

Atitudinea lui m-a dat complet peste cap

Totul a început după ce, într-o seară, în timp ce ne întoceam de la o petrecere, a întors capul după niște prostituate ce stăteau pe marginea drumului. Felul în care s-a uitat la ele m-a făcut să-l întreb dacă a văzut ceva deosebit sau dacă s-a întâmplat ceva. Mi-a spus că nu, doar se uita la acele nefericite și că se întreba dacă ăși mai face cineva milă și de ele. Pe moment am crezut că e doar un moment din acela în care sentimentele te copleșesc. Dar apoi a scăpat porumbelul. Mi-a spus că el le-a mai lăsat bani când a mai trecut prin zonă, pentru că i s-a făcut milă de ele. Lucrul acesta m-a surprins total. Cum adică, l-am întrebat, să le dai bani? Pentru ce? Nu a mai fost nevoie să-mi spună mai multe.

Am înțeles atunci că după 10 ani de relație, eu nu știu cu cine stau în casă. Mi s-a făcut zbârlit părul până pe ceafă când am înțeles ce face și l-am întrebat dacă mai simte ceva pentru mine. Atunci, iubitul meu mi-a dat „lovitura de grație”. Mi-a spus că nu știe. L-am întrebat dacă îi lipsește ceva acasă. Dacă i se pare că am îmbătrânit, că nu mai sunt la fel. A zis că nu, nimic din toate acestea. Că nu e vina mea.

Iubitul meu mi-a spus că nu știe ce mai simte pentru mine

Acum chiar nu știu cum să procedez mai departe. Nu înțeleg de ce am ajuns în acest punct. Eram bine. Totul părea bine. Nu am făcut niciodată presiuni să ne căsătorim, deși eu mi-am dorit foarte mult un copil, iar ceasul meu biologic ticăie în continuare. Nu l-am presat cu nimic, de fapt, niciodată. Am vrut să-i las libertatea de care are nevoie. Știu că uneori are momente în care vrea doar să fie lăsat în pace. Nu l-am întrebat niciodată unde a întârziat. Am considerat că dacă e ceva important, îmi spune el. Iar acum constat că el era nefericit acasă, că apela la serviciul „profesionistelor”, din „milă”. Am impresia că trăiesc un film prost.

Mi-e foarte greu să înțeleg ce se petrece cu noi și mi-e și mai greu să îmi dau seama cum ar trebui să abordez mai departe situația. Vorbele lui m-au debusolat complet și am mare nevoie de un sfat.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine a câștigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Ce se întâmplă cu contul de Facebook al utilizatorilor după ce mor. Există mai multe...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *