Iubitul meu s-a îndrăgostit de colega mea. Am crezut inițial că e o glumă, dar semnele au devenit tot mai evidente

Dacă i-aș confrunta ar nega totul și ar spune că sunt paranoică.
Iubitul meu s-a îndrăgostit de colega mea. Am crezut inițial că e o glumă, dar semnele au devenit tot mai evidente

Sunt studentă, stau într-un cămin studențesc și mai am trei colege de cameră. Cu una dintre ele mă înțeleg foarte bine și suntem mereu împreună. Am ajuns să mergem împreună și când ies cu iubitul meu, pentru că ea e singură mereu din cauza timidității ei. Doar că acum am constatat că iubitul meu s-a îndrăgostit de colega mea.

Nu mi-am imaginat că el o să aibă sentimente față de ea

Inițial am crezut că e doar atent cu ea, pentru că Andreea, colega mea, are o sensibilitate aparte. Nu mi-am imaginat că el, de fapt, a început să aibă sentimente pentru ea.

Mi-am dat seama de asta însă de curând, când am mers împreună la un spectacol. După ce ne-am învârtit și ne-am schimbat locurile de mai multe ori, m-am trezit că el stătea în mijloc, între noi două, însă era mereu întors spre ea și vorbea doar cu ea. A fost prima oară când am simțit că ceva nu e în regulă. Dar de atunci am început să fiu mai atentă la comportamentul lor și am înțeles mai multe lucruri.

Am constatat că, deși Andreea e timidă și extrem de sensibilă, se simte foarte confortabil în prezența lui. Față de el nu mai are rezerve și rețineri. Am văzut, în schimb, că are rezerve față de mine. Nu mai vorbește cu mine ca și înainte. Pare că se ascunde de mine. Când suntem în cameră, doar în mine părea să aibă încredere și vorbea cu mine despre orice. Acum însă nu mai e la fel. Se comportă ca și la început, când părea timorată de tot ce era în jurul ei. Iar când vorbesc despre Lucas, iubitul meu, am observat că se roșește la față și își mută privirea. De altfel, foarte rar mă mai privește în ochi.

Iubitul meu s-a îndrăgostit de colega mea

În schimb, iubitul meu mă privește fără rezerve, iar când vine vorba despre Andreea, se luminează la față. Totul pare firesc la el, pare că a „adoptat-o” pe prietena mea și nu are nicio reținere.

Nu știu ce să fac. Dacă aș spune ceva în faza asta a lucrurilor mi-ar spune că sunt geloasă fără motiv și că o iau razna. M-ar asigura că nu este nimic între ei. Și probabil că nu este. Încă. Dar sunt convinsă că în curând va fi. Nici nu știu dacă ar trebui să aștept până atunci sau ar trebui să am odiscuție cu ei, să aflu ce se întâmplă. Chiar dacă sunt sigură că vor nega și îmi vor spune că totul e în mintea mea și că probabil, sunt doar paranoică. Cert este că iubitul meu s-a îndrăgostit de colega mea și nu știu cum să abordez această situație.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *