Iubitul meu vrea să locuim cu mama lui. Am crezut că e o dorință de moment, dar au trecut 2 ani și tot nu vrea să ne mutăm

Uneori, viața ne surprinde și ne răstoarnă toate așteptările
Iubitul meu vrea să locuim cu mama lui. Am crezut că e o dorință de moment, dar au trecut 2 ani și tot nu vrea să ne mutăm

Dacă mi-ar fi zis cineva vreodată că o să ajung să locuiesc cu soacra, sigur i-aș fi spus că nu știe ce spune. Am un temperament puternic și uneori sunt destul de greu de controlat, dar cu toate astea am învățat să las mult de la mine. Nu pentru că mi-aș fi propus neapărat, ci pentru că nu am avut încotro. Iubitul meu vrea să locuim cu mama lui și, deși, am crezut că o să reușesc în timp să schimb lucrurile, realitatea mi-a arătat altceva.

Suntem împreună de trei ani

Ne-am cunoscut în urmă cu trei ani, la mare, la o petrecere de pe plajă în Vama Veche. Cristi părea să fie omul care mă poate completa perfect. Și nu spun că nu sunt lucrurile așa în continuare între noi, însă mi-aș fi dorit să fie puțin altfel față de ce trăim în prezent.

În primul an, am locuit fiecare la casa lui, dorind să luăm relația pas cu pas, să ne bucurăm de întâlniri în oraș, să rămânem din când în când unul la altul, dar fără să locuim împreună. Am vrut să savurăm cât mai mult acest început, să ne surprindem cu gesturi simple, dar de efect și să ne bucurăm de orice întâlnire în doi sau cu gașca de prieteni. Ne-a ajutat destul de mult această etapă să ne construim legătura, să ne cunoaștem, să devenim uniți, motiv pentru care un an mai târziu am hotărât să ne mutăm împreună.

Pentru că, financiar, lucrurile nu stăteau prea roz, am luat decizia de a locui cu mama lui o vreme, urmând ca pe viitor când ne va fi mai bine cu banii să locuim singuri poate cu chirie sau, de ce nu, chiar să facem un împrumut pentru a ne lua casa noastră. Amândoi eram deschiși la ideea de a locui doar noi doi la acel moment … Ulterior, totul s-a schimbat însă.

Soacra e o femeie gospodină, dar nu cunoaște termenul intimitate

Nu pot să neg faptul că mama lui chiar ne-a fost de un real ajutor. Cel puțin pe partea de gătit, acolo unde ea obișnuiește să facă totul. De fiecare dată, când ajung acasă de la muncă, găsesc mereu ceva pregătit, lucru care mă ajută să nu mai petrec ore în bucătărie și să mă relaxez mai mult. Având în vedere că ea nu mai muncește, își concentrează toată atenția pe treburile din casă, fiind o femeie gospodină și pricepută.

Din punctul ăsta de vedere chiar nu mă plâng. De multe ori, colegele fac glume pe seama mea și mă întreabă ce mi-a mai gătit soacra sau chiar așteaptă și ele cu nerăbdare să le duc diverse prăjituri preparate de ea. Ăsta într-adevăr e un mare avantaj și pot să spun că dacă e să luăm lucrurile așa sunt o mare norocoasă. Însă există și o parte mai puțin plăcută.

A locui în aceeași casă, respectiv apartament, cu soacra, înseamnă să nu ai intimitate. Cu greu reușim să avem momentele noastre de cuplu, pentru că suntem conștienți că în orice moment poate să intre în camera noastră. Și nu neapărat că face asta din răutate. Am impresia că se simte singură și mereu caută prezența noastră. Dar lucrurile astea nu ne fac bine ca și cuplu.

Iubitul meu vrea să locuim cu mama lui. Spune că nu poate să o lase singură

Și uite așa s-au scurs doi ani de când locuim cu ea. Am încercat în nenumărate ori să-mi exprim punctul de vedere și să-i reamintesc lui Cristi de vechile noastre discuții, în care spuneam că o să ne mutăm singuri când ne vom așeza mai bine cu banii. Acest lucru chiar dacă s-a rezolvat, schimbarea de domiciliu nu a mai fost o prioritate pentru el.

Îmi spune mereu că nu-și poate lăsa mama singură, având în vedere că ea e divorțată de mulți ani de tatăl lui și nu și-a refăcut viața sentimentală. Îl înțeleg că e la mijloc, dar îmi doresc să experimentăm și o altă etapă în care să ne dezvoltăm mai bine ca și cuplu.

Sper ca, în timp, situația să se schimbe și, chiar dacă acum iubitul meu vrea să locuim cu mama lui, pe viitor să fie deschis la varianta de a sta doar noi doi într-un apartament. E un pas normal într-o relație pe care simt nevoia să-l avem și noi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cum s-au făcut Carmen şi Klaus Iohannis de râs în public! Gestul intim surprins de...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior...
Îl mai știi pe Ionică din Liceenii? Mihai Constantin are acum 59 de ani și...
Imagini din apartamentul de lux, din Băneasa, al lui Ion Țiriac. Dormitorul are 100 de...
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna:...
Fiica Andreei Esca, SUPERBĂ când renunță la haine! Alexia, apariție INCENDIARĂ pe net
Horoscop 25 Mai 2024. Un moment important al vietii tale incepe astazi
Horoscop Zilnic Sâmbătă 25 Mai 2024. Vărsătorii sunt hotărâţi să spună lucrurilor pe nume, Peștii...
Capitole noi pentru patru zodii: Traiectoria astrală favorabilă pentru patru zodii și impactul asupra Săgetătorilor
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din...
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie....
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *