Soacra mea se poartă de parcă ea ar fi măritată cu soțul meu. E un coșmar, nu m-aș fi gândit că o să trăiesc așa ceva

Când am încercat să discut cu ea m-a acuzat că o îndepărtez de fiul ei.
Soacra mea se poartă de parcă ea ar fi măritată cu soțul meu. E un coșmar, nu m-aș fi gândit că o să trăiesc așa ceva

Când m-am căstorit, în urmă cu un an, n-aș fi putut crede că voi ajunge să trăiesc ceea ce trăiesc acum. Mai precis, soacra mea se poartă de parcă ea ar fi măritată cu soțul meu. Deși am avut mai multe discuții pe tema asta cu ea, nu încetează și mă acuză că vreau să îl îndepărtez pe fiul ei de ea.

Trăiesc un coșmar

Chiar mai ciudat e faptul că soțul meu – Alin – are un frate geamăn, căsătorit, la rândul lui. Însă diferența dinte ei doi este că soțul meu e mai blând, mai sensibil, față de fratele lui, deși sunt gemeni identici. Nu știu cum se face, dar pe fratele lui, Sebi, nu îl tratează la fel. Se cuvine să spun că Sebi nu ar permite așa ceva. El e mai ferm, aproape dur uneori, dar foarte corect, din ce am văzut eu până acum. Nu acceptă ca mama lui sau oricine altcineva să se implice în problemele lui de familie. De altfel, el fiind căsătorit de trei ani deja, nu a locuit deloc cu părinții lui.

Ei s-au mutat cu chirie imediat după nuntă. Însă pe mine și pe Alin, soacra mea nu ne lasă să ne mutăm. Face istericale, plânge, spune că va muri dacă o lăsăm singură. Cu toate că ar rămâne cu soțul ei, tatăl vitreg al băieților.

Cum nu am avut de ales, am acceptat să rămânem să locuim cu ea. Apartamentul de patru camere are suficent spațiu, recunosc asta. Dar nu se reduce totul la spațiu.

Soacra mea se poartă de parcă ea ar fi măritată cu soțul meu

Mi-ar fi plăcut să avem puțină intimitate, ca tineri căsătoriți. Mi-ar fi plăcut să ne luptăm un pic singuri cu toate deciziile și cu toate situațiile nou apărute. Însă de un an, de când suntem în situația asta, eu, practic, nici nu exist pentru ei. Nu am nimic de spus, nu mi se permite nicio părere. Soacra mea decide cu soțul meu, totul. Ne-a spus chiar și când să avem un copil, pentru că ea acum nu se simte pregătită să fie bunică.

De altfel, când am fost însărcinată m-au trimis să fac avort, cu toate că m-am împotrivit. Oricât am încercat să discut cu soțul meu despre asta, deși părea că e de acord cu mine, în momentul în care îi spunea mamei lui despre decizia noastră, totul se schimba.

Acum ea știe cel mai bine cum să ne trăim viața, când putem să ieșim undeva, când ne putem vedea cu prietenii, când să mergem în vacanță. Ea îi gătește, îl servește la masă, îi face masaj la gât și umeri când vine obosit. Face toate lucrurile pe care pe care le-aș face eu, ca soție, dacă mi s-ar permite. Eu am obosit să mai suport situația asta. Mai lipsește să vină să doarmă cu noi în dormitor și ar fi rolul complet.

Soacra mea se poartă de parcă ea ar fi măritată cu soțul meu. Iar eu nu știu cum să  gestionez situația asta mai departe. Eu văd doua variante. Ori mă complac în situația asta și mă supun ca un miel ce merge la tăiere, ori plec, îl părăsesc, îl las să trăiască cu mama lui mai departe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *