Iulia Albu are mare încredere în iubitul ei, Mike, însă e și un pic geloasă: „Este un pericol. Nu vă lăsați bărbații să alerge acolo” VIDEO EXCLUSIV

”Cred că este important în viață să ai 'cocoșul' potrivit”

Iulia Albu și Mike sau Mihai Alexandru, așa cum este trecut în buletin, au o relație de mai bine de șase ani, timp în care au preferat să păstreze discreția privind viața lor amoroasă. Extrem de asumată, Iulia Albu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții și că o mare contribuție o are și iubitul ei. Chiar dacă nu i-a dat niciodată vreun motiv să fie geloasă, vedeta Antena 1 lasă impresia că este destul de atentă la femeile din jurul lui Mike.

”Am făcut și o facultate ca să pot să vorbesc despre cârpe, pentru numele lui Dumnezeu!”

În ultimii ani, Iulia Albu s-a schimbat aproape complet, iar asta se poate observa cu ochiul liber, atât prin modul în care se exprimă, cât și prin modul în care își alege piesele vestimentare și accesoriile. Cu un look mult mai glam, Iulia Albu și-a câștigat în ultimii ani un public numeros. Chiar dacă nu recunoaște, această schimbare se datorează și relației cu Mike, relație care o ajută să „înflorească” în fiecare zi. 

„Trăirile mele interioare sunt reflectate de ceea ce spun, în felul în care arăt acum, când sunt reală. Adică mă simt foarte bine. Cred că este important în viață să ai „cocoșul” potrivit. Dacă este cineva în seara asta care știe ceva despre găini, eu sunt aceea”, ne-a declarat amuzată Iulia Albu.

Moderatoarea emisiunii „I.A cu stil” mărturisește că în sinea ei este o persoană emotivă, însă și-a arătat sensibilitatea doar atunci când a considerat că este cazul. 

„Am emoții de fiecare dată când filmez. Este adevărat. Pentru anumite proiecte doar, am emoții. Sunt o tipă sensibilă, dar cred că toți suntem cu adevărat sensibili, avem așa un punct. Din fericire pentru mine și din păcate pentru alții, eu am muncit foarte mult ca să ajung unde sunt și am această obligație morală de a ajuta persoanele care și ele muncesc foarte mult și de a judeca oamenii după mai mult decât trei cârpe pe care le port purta, iar cârpele sunt domeniul meu. Am făcut și o facultate ca să pot să vorbesc despre cârpe, pentru numele lui Dumnezeu!”, a mai spus Iulia, completând că, în ciuda a ceea ce cred unele persoane despre ea, mereu a fost o persoană corectă și nu a făcut critici gratuite. 

„Mereu am fost așa. În primul rând pentru că eu am fost bulied (nr. hărțuită) masiv în copilărie și mi-am promis că nu voi face asta niciodată cuiva. Chiar dacă este adevărat că unii se atacă nepermis de mult atunci când spun ceva despre ținutele lor”, a mai spus Iulia Albu.

„În State este considerat ofensiv să nu știi pronumele persoanelor”

Tocmai de aceea, Iulia a încercat mereu să nu facă body shaming (n.r. intenția de a supune pe cineva la umilire și critici pentru trăsăturile sale corporale), ci doar să vorbească despre ținutele pe care persoanele publice le îmbracă la diferite evenimente mondene.

„La noi (n.r. în România) este încă bine pentru că în State este considerat ofensiv să nu știi pronumele persoanelor. Acum, mai nou, persoanele se identifică după pronume și dacă cineva se identifică după pronumele, care nici măcar nu este un pronume, dar ei spun „miau” , tu trebuia să ții minte că trebuie să i te adresezi cu „miau”. Sau „ea”, „el”, nu contează sexul, contează genul. Eu zic să suntem bine. Să-i mulțumim lui Dumnezeu că trăim în România!”, ne-a mai declarat Iulia. Zilnic, încearcă să se documenteze și să fie la curent cu știrile din toată lumea. „Eu știu, sunt foarte ancorată și din păcate pentru mine nu sunt și proastă. Doamne ajută, că în România nu se prezintă nimeni așa!”.

Despre iubitul ei: „Îl las oriunde pentru că am încredere în el”

Iulia Albu a trecut însă peste toate criticile și comentariilor negative, asta cu ajutorul lui Mike, care i-a schimbat complet concepțiile. De altfel, iubitul a fost și cel care a scos-o din zona de confort și a determinat-o să facă sport și să-și canalizeze energia și pe alte lucruri. Ce-i drept, Iulia nu ține pasul cu Mike atunci când vine vorba de sport, căci nu de puține ori l-am văzut pe bărbat făcându-și singur antrenamentul în parcurile din Capitală.

„Pe Mike al meu? Nu mai aleargă în parc. Am mers de câteva ori la alergat împreună și am decis că nu este un loc potrivit. Voi știți câte tipe sexy aleargă în Herăstrău? Este un pericol. Nu vă lăsați bărbații să alerge acolo. Bine, eu îl las oriunde pentru că am încredere în el. Dacă nu m-ați văzut cu el în parc înseamnă că eram undeva pe tabletă sau telefon”, ne-a mai povestit amuzată Iulia Albu pentru EGO.ro.

Ce spune despre fiica ei, în vârstă de 13 ani: „Vreau să mă mint în continuare că este un copil”

Alături de Mike, cea care îi dă adevărata putere și zâmbetul pe buze este nimeni alta decât fiica ei, Mikaela, pe care Iulia Albu o vede în continuare drept fetița ei mică.
„A avut înainte cont de Instagram, i-am făcut prima dată la 11 ani, dar cineva i l-a dat jos. Oricum este legal de la 13 ani, chiar dacă era administrat de o companie, contul el. Acum are 13 ani, deci bye bye, puteți să faceți câte reclamații vreți. Nu o las să posteze. Sunt o mamă responsabilă, postez eu pentru ea. Nu vezi ce tâmpenii sunt pe Instagram? Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?”, ne-a declarat Iulia despre faptul că în ultima perioadă a acceptat să o expună mai mult pe platformele de socializare, lucru care nu s-a întâmplat aproape deloc atunci când Mikaela era micuță. Faptul că are cont de Instagram nu înseamnă automat și că are acces nelimitat la el sau cel puțin nesupravegheat.

Își lasă fiica să se machieze? ”Până nu va face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc”

Chiar dacă nu are parte de comentarii negative, Iulia vrea să fie extrem de precaută în ceea ce o privește pe fiica ei.
„Nu, bineînțeles că nu. Să știi însă că acele comentarii negative, pe care eu le primeam, împreună cu comentariile pozitive, m-au adus aici unde sunt astăzi. Și faptul că răspundeam mereu, tuturor, celor care mă înjurau. Pe ea o place toată  lumea, ceea ce mi se pare fabulos și sper să rămână așa lucrurile pentru că este o experiență îngrozitoare pentru un copil să fie agresat”.

La un moment dat, au existat câteva voci care au criticat faptul că au apărut niște imagini cu Mikaela machiată în jurul ochilor, însă Iulia a ținut să precizeze că fiica ei este aproape adolescentă și că acest lucru s-a întâmplat pentru o ședință foto profesională. Vedeta Antena 1 mărturisește să exclude ideea ca fiica ei să înceapă să se machieze, însă motivul principal este acela că acest pas înseamnă și că ea trece la un alt capitol din viața ei și că nu mai este copilul acela mic care se ascundea după fusta ei. 

„Nu la școală. Niciodată. Este machiată de un make-up artist și nu vreau să o învăț încă pentru că eu vreau să mă mint în continuare că este un copil. Până nu va face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc”, a mai povestit Iulia pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.