Iulia Vântur, vizită surpriză din România. Cum a reacționat când a văzut-o pe Loredana Groza în India: “Când se adună fetele”

Loredana Groza și fiica ei, Elena, se află în vacanță în India. Deși nu sunt la prima vizită în această țară, de data asta s-au întâlnit cu Iulia Vântur, stabilită de peste 10 ani la Mumbai.

Loredana Groza și Iulia Vântur, imagini emoționante în India

Celebra cântăreață Loredana Groza a distribuit mai multe imagini în mediul online, unde își ține fanii la curent cu toate aventurile ei din vacanța în India. Astfel, admiratorii săi au putut afla că vedeta s-a văzut cu Iulia Vântur, care s-a stabilit în India de mulți ani. Artista a surprins momentul și l-a împărtășit pe rețelele sociale.

„De cât timp am programat să vin la Mumbai. Și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele… lele! La Mumbai. Deci, incredibil! Să vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită! Mi-e dor de tine la București în România. Haide! Îți mulțumesc pentru seara asta!”, a relatat Loredana Groza.

La rândul ei, Iulia Vântur s-a bucurat de vizita prietenei sale în Mumbai, căreia i-a făcut o mărturisire emoționantă: „Și mie mi-e dor. O să vin, o să vin și acasă!”.

Artista e atrasă de yoga și spiritualitate

Pentru cine nu știe, Loredana Groza este pasionată de yoga și spiritualitate. Vedeta a călătorit de multe ori în India, ocazie cu care l-a întâlnit inclusiv pe SadhGuru, unul dintre cei mai cunoscuți din domeniu. Mai mult, artista a primit oferta de a juca într-un film cu Mickey Rourke.

„În momentul în care regizorul Ciprian Mega mi-a propus să apar în acest film eram plecată în India și așa s-a legat, cumva să mă întorc, dar fără să fie o chestie forțată, s-a întâmplat natural. Practic, eu nu puteam să apar la filmări, i-am spus că am un alt program și nu pot face o schimbare. Universul a vrut ca eu să mă întorc și să filmez. Asta vreau să spun, când dorința există și Universul lucrează pentru asta, lucrurile se întâmplă de la sine, fără să faci eforturi, fără să dai din coate”, a relatat, la un moment dat, artista la TV.

Citește și Loredana Groza și fiica ei, taxate dur de fani pentru felul în care arată acum: ”Aceleași buze, același nas”. Elena Boncea, o femeie în toată regula

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *