Jamila, în lacrimi. Ce a dezvăluit despre scandalul eclerului. “Tot timpul eram proastă și grasă”. Prin ce a trecut în ultimii ani

Iată ce a dezvăluit Jamila despre scandalul eclerului!

Jamila și Laura Laurențiu s-au judecat timp de cinci ani pentru deja celebra rețetă de ecler. De curând, instanța i-a dat câștig de cauză celei din urmă. Potrivit magistraților, Jamila a furat rețeta și a publicat-o în mediul online la distanță de trei ani. În plus, vloggerița culinară este obligată acum să achite și cheltuielile de judecată în valoare de 10.000 de lei. Dezamăgită și cu ochii în lacrimi, ea a vorbit pentru prima oară despre scandalul în care este implicată.

Jamila a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul eclerului la tavă

Jamila a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul eclerului la tavă! Cunoscuta vloggeriță culinară este extrem de dezamăgită de hotărârea pe care a luat-o Curtea de Apel București.

Recent, ea și-a deschis sufletul în fața fanilor ei din mediul online și a transmis că ani de zile a fost jignită pentru felul în care arată. Jamila a mărturisit că atacurile au început atunci când afacerea ei a început să crească.

”Oamenii au început să se poarte diferit, au început să fie deranjați de acest succes. Credeau că succesul meu este mult prea rapid și nemeritat. Această doamnă cu care am avut proces în instanță și cu prietena ei cea mai bună, au fost cele care în repetate rânduri au avut lucruri de comentat despre mine.

Tot timpul eram proastă, grasă. Oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști, iar tot ce făceam eu era rău.”, a spus celebra vloggeriță culinară pe rețelele sociale.

”Pe mine m-a marcat foarte mult lucrul acesta pentru că m-am simțit ca un copil la școală care are parte de bullying”, a spus Jamila în clipul video transmis pe rețelele de socializare”, a continuat Jamila.

Citește și Pontul de la Jamila pentru cel mai pufos chec. Rămâne catifelat chiar și 3 zile și cu o crustă neașteptat de crocantă!

Cum a reacționat Laura Laurențiu, după ce a aflat de decizia instanței

După decizia Curții de Apel București, Laura Laurențiu a publicat, la rândul ei, un mesaj în mediul online. Iată ce a declarat rivala Jamilei:

”Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat decizia finală în procesul „Eclerelor la tavă”. Partea adversă a pierdut procesul și de această dată (la a treia instanță), epuizând, în final, toate căile de atac.”

”La începuturile blogosferei culinare în limba română, exista practica să se menționeze, cu link, locul de unde autorul unei postări s-a inspirat.

Cu timpul, această practică s-a pierdut, reclamanta, prin soțul dânsei, chiar exprimându-se public că ar fi opțională menționarea sursei. Iată că instanța este de părere nu doar că ar fi indicat, ci chiar necesar”, a mai precizat Laura Laurențiu.

Citește și Cât orez se pune la pilaf ca să iasă gustos. Ce adaugă Jamila la final pentru o aromă unică!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *