Jennifer Lopez, chibzuită la bani. De unde își cumpără celebra artistă haine, de fapt

Are o avere uriașă, dar nu face deloc risipă! Celebra artistă "vânează" haine frumoase și în magazinele second-hand
Jennifer Lopez, chibzuită la bani. De unde își cumpără celebra artistă haine, de fapt

Jennifer Lopez e milionară și chibzuită! Celebra artistă vânează chilipirurile în magazinele cu produse second-hand. Cântăreața în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă recent într-un magazin cu astfel de produse, cunoscut pentru ofertele sale.

Jennifer Lopez, chibzuită la bani

Jennifer Lopez a fost surprinsă la un magazin second-hand cunoscut, pe bulevardul La Brea Avenue, acolo unde a ajuns cu Bentley-ul său, o mașină deloc ieftină. Nu era singură, ci însoțită de fiica ei, Emma, în vârstă de 14 ani, pe care o are din căsnicia cu Marc Anthony. Potrivit click.ro, magazinul respectiv oferă în zilele de duminică foarte multe haine cu un dolar bucata. Din magazinul second-hand, Jennifer Lopez și-a cumpărat o rochie de vară, din bumbac.

Menționăm că celebra Jennifer Lopez are o avere estimată la 400 de milioane de dolari. JLo câștigă aproximativ 40 de milioane de dolari în fiecare an, însă nu doar din muzică și actorie. Spre exemplu, anul trecut a deschis o afacere cu produse cosmetice care îi poartă numele.

Jennifer Lopez, chibzuită la bani
Jennifer Lopez, chibzuită la bani

Jennifer Lopez și Ben Affleck, logodiți pentru a doua oară

Recent, Jennifer Lopez a anunțat că ea și Ben Affleck s-au logodit, urmând să se căsătorească. Artista a publicat imagini cu inelul de logodnă, fiind fericită datorită lucrurilor care se întâmplă în viața sa. După aproximativ douăzeci de ani de când au fost împreună dar s-au despărțit, cei doi s-au regăsit și au decis să își mai dea o șansă.

Contract prenupțial între Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au vrut să dezvăluie detaliile financiare din contractul lor prenupțial. Au decis să spună însă ce s-au gândit să facă pentru ca pasiunea dintre ei să nu se stingă, iar infidelitatea să nu aibă loc în relația lor. Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis ca pentru a fi bine amândoi, să întrețină relații intime de cel puțin patru ori pe săptămână.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *