Jennifer Lopez și-a dezvăluit secretul care o ajută să atragă abundența. Cum își decorează artista bradul de Crăciun pentru a avea parte de noroc și bani

Regula pe care a respectat-o artista în acest an

Scris de: Daoud Andra

19 Dec. 2023

Jennifer Lopez este una dintre cele mai de succes artiste din lume. Este apreciată atât în domeniul muzical, cât și în lumea filmului, iar de câțiva ani buni este și antreprenoare de succes, având o linie de cosmetice. La fel ca multe alte vedete, J. Lo are câteva superstiții de la care nu se abate. Una dintre ele are legătură cu felul în care își decorează bradul de Crăciun.

Cum a împodobit Jennifer Lopez bradul, pentru a atrage norocul

Jennifer Lopez poate spune că este o femeie realizată, atât pe plan personal, cât și profesional. Cu toate acestea, apelează în continuare la mici trucuri și ține cont de anumite aspecte atunci când vine vorba despre decorarea casei, pentru a atrage abundența. Artista a dezvăluit, în trecut, că este adepta câtorva principii Feng Shui.

De curând, soția lui Ben Affleck și-a împodobit casa de sărbătoare, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au putut vedea că nu s-a abătut de la câteva principii. J. Lo s-a fotografiat lângă bradul împodobit, iar cei care o urmărescau observat un detaliu interesant: prezența decorațiunilor sub formă de pasăre Colibri.

Citește și: Jennifer Lopez, fermecătoare într-o rochie transparentă la 54 de ani. Ținuta îndrăzneață i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Această mică pasăre este un simbol puternic în cultura Feng Shui. Ea semnifică renașterea, dar este asociată și cu fericirea și banii. De asemenea, artista are doar decorațiuni de culoare aurie în brad, această nuanță fiind cel mai puternic asociată cu banii și cu bogăția.

Jennifer Lopez și-a dezvăluit secretul care o ajută să atragă abundența. Cum își decorează artista bradul de Crăciun pentru a avea parte de noroc și bani
J. Lo, lângă bradul de Crăciun

Ce să pui în bradul de Crăciun pentru a atrage banii

Culoarea aurie este, așadar, cea care nu trebuie să îți lipsească din brad, dacă vrei să atragi prosperitatea în anul care vine. Poți folosi doar câteva elemente de această culoare sau poți alege să decorezi bradul numai cu globuri și obiecte aurii, în funcție de preferință.

Un alt talisman norocos pe care trebuie să îl agăți în brad este o monedă legată cu o ață roșie. În cultura Feng Shui, acest obiect este asociat cu norocul pe plan financiar și oamenii îl au mereu în portofel sau în geantă.

Citește și: Ce semnificație au globurile roșii și aurii din bradul de Crăciun. Trebuie să știi asta, înainte de a alege culoarea

La polul opus, sunt câteva obiecte care nu ar trebui sub nicio formă să de regăsească în brad, pentru că se spune că aduc ghinion. Globurile crăpate sau ciobite, decorațiunile rupte sau deteriorate, instalațiile cu becuri lipsă și orice obiect care nu mai este în stare bună ar trebui aruncate. Se spune că acestea atrag sărăcia și din acest motiv nu au ce căuta în brad sau în casă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *