Ținuta transparentă cu care Jennifer Lopez a mers îmbrăcată la gala de film LACMA 2023. Cum și-a făcut apariția la brațul lui Ben Affleck. Au făcut furori pe covorul roșu

Celebra cântăreață a întors toate privirile

Sâmbătă, 4 noiembrie, a avut loc Gala LACMA Art + Film 2023, iar pe lista invitaților s-au regăsit nume sonore din showbiz-ul internațional. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez, Billie Eilish și alte vedete au apărut pe covorul roșu de la Gala LACMA Art. Ca deobicei, celebritățile au strălucit pe covorul roșul, însă apariția lui J.Lo a fost una spectaculoasă!

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în centrul atenției la Gala LACMA Art + Film 2023

Gala LACMA Art 2023 a avut pe 4 noiembrie. DiCaprio, administratorul LACMA Eva Chow și directorul de creație Gucci Sabato De Samo au co-prezidat evenimentul care a fost prezentat de Gucci.

Numeroase celebrități au pășit pe covorul roșu, printre care Ben Affleck, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Keanu Reeves, Andrew Garfield, Jessica Chastain, Lee Jung-Jae, Ava DuVernay, Jodie Comer, Lupita Nyong’o, Ke Huy Quan, Celine Song, Laura Harrier, Colman Domingo , Quinta Brunson, Heidi Klum, Paris Hilton și mulți alții.

Vezi și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica Anastasiei Soare. Este unica moștenitoare a imperiului construit de „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Jennifer Lopez (54 de ani) a întors toate privirile într-o rochie transparentă, de culoare aurie din dantelă florală, semnată de casa de modă Gucci. Ținuta superbă era compusă dintr-un top și o fustă transparentă cu șliț înalt pe coapsă. J.Lo a accesorizat întregul look cu pantofi stiletto, un clutch auriu, un colier cu rubin, cercei cu diamante și o brățară din aur.

sursa foto: instagram Jennifer Lopez

Solista nu a pășit singură pe covorul roșu, ci alături de partenerul său. Nici Ben Affleck nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un costum elegant de culoare neagră, tot de la Gucci.

Vezi și: Cele mai extravagante apariții la Met Gala 2023. Vedeta care a șocat cu ținuta ei FOTO

Jennifer Lopez s-a logodit cu actorul

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost logodiți în noiembrie 2002, atunci când Affleck a cerut-o pe J.Lo în căsătorie. La vremea respectivă, diamantul roz dăruit acesteia ar fi avut 6,1 carate, iar prețul ar fi depășit 2,5 milioane de dolari. În 2004 au rupt logodna și au luat-o pe căi separate.

Acum, la 20 de ani distanță, cei doi s-au logodit pentru a doua oară! În 2021, J.Lo si Affleck au început să se întâlnească din nou, după ce solista a rupt relația cu Alex Rodriguez, iar Ben a terminat-o cu actrița spaniolă Ana de Armas.

„Acum suntem mai în vârstă, suntem mai deștepți, avem mai multă experiență, suntem în locuri diferite în viața noastră, avem copii acum, și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri”, a declarat ea despre logodna cu Ben Affleck

Sursa: instyle.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *