Jobul pe care l-ar alege Majda Aboulumosha dacă ar renunța la actorie. Pasiunea secretă pe care o are din copilărie VIDEO EXCLUSIV

Majda este pasionată din copilărie de mirosuri

Atunci când vine vorba de mirosuri și arome, Majda Aboulumosha a demonstrat de-a lungul timpului că este expertă. Nu doar că face minuni în bucătărie, dar se pricepe extrem de bine și la partea de chimie încât oricând ar putea crea un parfum de excepție. Majda a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că timpul nu îi permite să creeze un parfum propriu, însă că este imaginea unuia comercializat în Africa.

De unde a moștenit Majda pasiunea pentru parfumuri

Invitată la un eveniment de lansare a unui nou parfum, Majda ne-a mărturisit că de mică avea pasiunea aceasta pentru mirosuri deosebite, mai ales că mulți ani a locuit în Turcia, acolo unde au început să se producă parfumurile occidentale.

„De mică am fost obișnuită, cum îmi învăț și eu fetița acum, mama îmi cumpăra parfum. Când își dădea ea comandă de un parfum, îmi lua și mie. Ce-i drept de copil, dar îmi lua și mie. În momentul în care eu am devenit adolescentă, cu atât mai mult a marcat acest moment, ca eu să folosesc un parfum. Mie îmi plăceau foarte mult parfumurile mamei și drept urmare, de fiecare dată când primesc un parfum sau mă duc eu să-mi cumpăr, îmi place de fiecare dată să-mi achiziționez un parfum pe care îl folosea și mama mea. Adică conexiunea asta, mirosul ăla al copilăriei, nu s-a dus, îmi place, e aici cu mine, în inimă”, ne-a declarat Majda.

Citește și: De ce Majda Aboulumosha s-a mutat la bloc, deși are vila terminată. Decizia radicală: „Știu la cât rezistă” VIDEO EXCLUSIV

Atât de tare a fost atrasă de această zonă încât i s-a dezvoltat extrem de tare simțul olfactiv și ajunsese într-un anumit punct în care recunoștea persoanele dragi după mirosul de pe pielea lor.

„Mama mea a lucrat în Turcia și noi am locuit o bună perioadă, dar când eram mai mică eram navetistă. Și în momentul în care eu eram în România și venea mama acasă eu știam dinainte să deschidă ușa pentru că o recunoșteam după miros. Bunicii mele nu îi venea să creadă cum simt eu mirosul din casă, înainte să deschidă ușa. Atât de bine asociam mirosul ei cu parfumurile pe care ea le folosea.

Așa că de fiecare dată când mă întâlnesc cu cineva și folosește un parfum știu unde m-am mai întâlnit cu persoana respectivă. Adică țin minte. De aceea cred că un parfum ar trebui să te reprezinte”, a mai povestit Majda pentru EGO.ro, completând că de atunci, din copilărie, visa să-și creeze propriul parfum, după care să o recunoască cei din jur.

„Când eram mică aveam chestii de genul că o să-mi fac propriul parfum. Am observat acum că și fetița mea are aceeași pasiune. Își face ea din apă, din nu știu ce prăfuleț, mai ia parfum de la mine, parfumurile ei și le combină. O las pentru că și mie mi-a plăcut foarte mult chimia. Am fost și la olimpiadă la chimie, adică mi-a plăcut să fac experimente, să văd ce se întâmplă”.

„Dacă nu mai miroase în laborator a cozonaci, măcar să miroasă a parfumuri?”

În clipa de față nu îi permite timpul să se ocupe și de creearea unui parfum care să-i poarte numele, însă nu spune NU și este de părere că la un moment dat se va întâmpla și asta.

„Asta mai lipsește acum, să mai fac și parfumuri. Adică dacă nu mai miroase în laborator a cozonaci, măcar să miroasă a parfumuri? Niciodată să nu spui niciodată, este motto-ul meu de bază. Nu aș spune nu pentru că reprezintă frumosul și tot ce înseamnă frumos, delicat, feminim vine cu o poveste în spate și aș putea spune da. Dar momentan nu fac asta”, a mai spus vedeta Pro Tv.

Citește și: Cum își îngrijește Majda Aboulumosha părul creț. Podoaba ei capilară a trecut prin mari schimbări: „Mi s-a ars părul și stăteau șuvițele drept” VIDEO EXCLUSIV

Ce-i drept, nici nu forțează lucrurile, mai ales că în urmă cu ceva timp a fost imaginea unui parfum, căruia ea a fost cea care i-a ales notele de arome prodominante.

„Mi-am amintit că eu am avut propriul parfum, cu poza mea. Dar pentru Africa. Pentru că mama mea lucrat pentru o firmă care a făcut atunci parfumerie și eu mi-am dorit să am parfumul meu. Mi-a trimis toate mostrele și eu mi-am ales. Ceva care avea tot așa, note arăbești. Parfumul respectiv a fost lansat cu fotografia mea. Culmea este că cineva mi-a trimis pe Instagram sau Facebook poza cu parfumul respectiv și mă întreba dacă sunt eu.

Citește și: Majda Aboulumosha, despre secretul unei relații fericite. Ce nu ar tolera niciodată la bărbatul de lângă ea: „Eu am căutat un total” VIDEO EXCLUSIV

Dar nu eu l-am făcut, doar am fost imagine. Cred că mai am un parfum din ăla pe acasă, dacă nu-l am eu, sigur îl are mama. Eu nu am pus atunci atât de mare accent să-mi păstrez, dar mama păstrează tot ce are legătură cu mine”, a mai povestit Majda amuzată pentru EGO.ro, completând că o să se intereseze cât a câștigat de-a lungul timpului de pe urma acestei colaborări.

„Ia să verific dacă am făcut ceva bani pe spatele imaginii mele. Mi-ai dat idee. Eu nu vreau bani. Vreau bijuterii, parfumuri, altceva”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *