Jobul pentru care Regele Charles oferă un salariu de 46.000 de euro pe an. Ce presupune locul de muncă

Ce presupune fișa postului și cum sună anunțul de angajare

Scris de: Daoud Andra

03 Nov. 2022

Jobul pentru care Regele Charles oferă un salariu de 46.000 de euro pe an. Ce presupune locul de muncă

Regele Charles face angajări la palat. Monarhul caută o persoană de încredere, pe care să o recompenseze cu un salariu de 46.000 de euro anual. Ce presupune fișa postului și cât va avea de muncă angajatul, pentru a primi acești bani. Casa Regală a postat anunțul de angajare.

Regele Charles oferă un salariu de 46.000 de euro pe an

De când a preluat tronul, Charles al III-lea și-a luat în serios rolul de monarh și a făcut o serie de schimbări. El și regina consoartă au părăsit fosta reședință, pentru a locui la Palatul Buckingham, reședința oficială a monarhilor britanici de sute de ani. După ce s-a instalat la palat, regele a început să caute o persoană de încredere, care să se ocupe de grădini și de spațiile exterioare.

Cunoscut drept un ecologist practicant, regele pune mare preț pe spațiul verde din jurul palatului. De aceea este dispus să ofere un salariu foarte mare celui care se va angaja pe postul de grădinar. Persoana care va fi selectată va avea în grijă aproximativ 16 hectare de spațiu exterior. Această suprafață include și un heliport, un lac și un teren de tenis.

Cel care aplică pentru job trebuie să mențină aspectele grădinilor impecabil, atât în incinta Palatului Buckingham, cât și în împrejurimi. Pentru munca depusă, grădinarul va primi un salariu de 46.500 de euro pe an. Programul va fi unul clasic: 39 de ore de muncă pe săptămână.

Jobul pentru care Regele Charles ofera un salariu de 46.000 de euro pe an
Grădinile Palatului Buckingham se întind pe o suprafață de 16 hectare

Cum sună anunțul de angajare

Anunțul se adresează tuturor celor interesați de acest loc de muncă și care cred că sunt capabili să facă față provocării.

„În calitate de manager al grădinilor, vei fi responsabil pentru întreținerea și aspectul la un standard excepțional la Buckingham Palace Gardens și zonele înconjurătoare. Conducând o echipă dedicată și talentată, vă veţi folosi abilitățile și expertiza pentru întreținerea gazonului, zonelor cu arbuști, plantelor erbacee și trandafirilor.

Vă veţi bucura de provocarea de a vă asigura că grădinile noastre sunt prezentate la cele mai înalte standarde și veţi fi mândri că mii de oameni se bucură de ele în fiecare an la evenimente.”, se arată în anunţul Casei Regale a Marii Britanii, potrivit The Sun.

Regele Charles al III-lea a preluat tronul la data de 8 septembrie, atunci când regina Elisabeta a II-a a încetat din viață. Ceremonia de încoronare a acestuia va avea loc însă abia anul viitor. Deși s-au vehiculat mai multe posibile date, Palatul Buckingham a comunicat, în cele din urmă, ziua aleasă pentru eveniment. Încoronarea lui Charles și a Camillei va avea loc pe 6 mai 2023, la Londra. Nu a fost aleasă data de 2 iunie, așa cum se credea inițial, dată la care a fost încoronată și regina Elisabeta, în urmă cu 70 de ani.

9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.