Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit, după 9 ani de relație. Rochia superbă purtată de actriță, cei doi au arătat impecabil. Primele imagini

Cei doi au avut ținute albe

Jojo și Paul Ipate au făcut marele pas după nouă ani de relație! Ce doi s-au căsătorit într-un cadrul de vis, în Italia. Vestea a fost dată chiar de ei, pe rețelele de socializare, acolo unde au publicat primele imagini de la fericitul eveniment. Totul a fost pregătit în cel mai mic detaliu!

Imagini de la cununia civilă a lui Jojo și Paul Ipate! Designeri români s-au ocupat de ținutele lor

Jojo și Paul Ipate au spus marele DA într-un cadrul de poveste, în Italia. De eveniment s-a ocupat un wedding planner de acolo, însă ținutele lor și cea a fetiței au fost făcute de designeri români. Paul Ipate a purtat un costum alb, creat de Adina Buzatu. Cătălina Grama a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au ajutat să pună totul la punct.

„That’s amore!
Si am zis da! Te iubesc Paul pana la cer si dupa! @paulipate Ti amo! #cununiacivila”, a scris Jojo pe rețelele de socializare.

Cătălina Grama a mai fost căsătorită în trecut, iar din prima sa căsnicie în are pe Achim. Alături de Paul Ipate are o fetiță, pe nume Zora.

Vezi și – Ce țin Jojo și Paul Ipate în dormitor, deasupra patului. Sigur nu te-ai fi gândit la asta. Multă lume visează la o casă ca a lor

Ce spunea Jojo despre căsătoria cu Paul Ipate în urmă cu un an

Întrebată despre căsătoria cu Paul Ipate, Jojo avea cu totul altă părere în urmă cu un an. Actrița mărturisea că ea și partenerul săi sunt împăcați cu felul în care trăiesc. De asemenea, a precizat că le-au spus copiilor că ei sunt căsătoriți cu sufletul.

„La altar? Cred că la 80 de ani. Nu mă trage inima către asta, nici nu fug, Doamne ferește, nu fug de asta, noi suntem împăcați cu felul în care suntem noi acum. Le-am zis întotdeauna copiilor noștri că noi suntem căsătoriți cu sufletul!”, spunea Jojo în iulie 2022.

Jojo, despre situațiile dificile prin care a trecut alături de Paul Ipate

La fel ca în orice altă relație, Jojo și Paul Ipate s-au confruntat și ei cu situații mai dificile. Împreună însă au reușit să depășească orice obstacol:

„Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii. Cert este că, atunci când mă uit la prima noastră fotografie împreună, făcută pe un platou de filmare al unui lungmetraj care încă nu a apărut, cred că a fost menit ca noi doi să ne întâlnim, îmi dau seama cât eram de tineri totuși.

Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Pentru mine aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *