Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars: ”Este trist rău de tot”. Medicii nu au avut de ales: ”Voi avea de suferit probabil la 65+” VIDEO EXCLUSIV

”Fac doar o mie și ceva de pași pe zi”

Jorge a părăsit competiția ”Survivor All Stars” în urma descalificării pe motive medicale. Deși nu era chiar în cea mai bună formă fizică, artistul a crezut că s-a recuperat complet după intervenția chirurgicală de anul trecut și a acceptat provocarea. Din păcate, imediat ce s-a întors în România, artistul a ajuns pe masa chirurgului și a fost supus unei a doua operații la genunchi. Acum se simte foarte bine și mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că se vede nevoit să facă zilnic tratamente și proceduri pentru recuperare.

”Duminica îmi mai iau și eu o pauză”

Cu toate că au trecut două luni de când s-a reîntors din Republica Dominicană, Jorge continuă să-și mențină bronzul, dar și numărul de kilograme cu care a plecat în competiție.

”De la ”Survivor” sunt așa tot bronzat. De când am venit m-am menținut și tot de când am venit tot mănânc, nu mă mai opresc. M-am întors la kilogramele cu care am plecat, iar asta este trist rău de tot. Dar na, este o chestie de subconștient. Nu știu de ce. Am vorbit cu corpul meu, l-am băgat în ședință, l-am rugat să se oprească, dar nu se poate. Nu știu care e faza”, ne-a povestit amuzat Jorge.

Având mereu grijă de imaginea lui, artistul nici nu concepe să rămână cu prea multe kilograme în plus, astfel că și-a propus să intre la dietă, cel puțin până când va reuși să facă din nou sport așa cum o făcea până la momentul intervenției la genunchi.

”Abia de câteva zile pot să zic că am făcut un pact. Că nu o să mai mănânc dulciuri, să nu mai beau, să nu mai fac nimic. Beau doar apă plată. Post, tată, post”.

Citește și: De ce a fost eliminat Jorge de la Survivor All Stars, de fapt. Câți bani a primit pentru două luni de concurs, suma e colosală!

La o lună de la ultima intervenție, Jorge declară că se simte bine și că este pe drumul cel bun cu recuperarea medicală.

”Piciorul este foarte bine, din ce în ce mai bine. Mă recuperez. Fac exerciții în fiecare zi, în afară de duminică. Duminica îmi iau și eu pauză. Fac antrenamente, recuperare, fizioterapie, kinetoterapie. Am un program destul de plin. Adică am luni, miercuri, vineri, parte de fizioterapie și kinetoterapie, marțea și joia am procedurile de recuperare și sâmbăta mai ușurel așa, să nu uite că are de făcut ceva”, a spus artistul.

Jorge se bucură că a scăpat de cârje

Asta nu înseamnă că Jorge nu poate avea și efecte adverse în viitor sau că lucrurile sunt perfect roz pentru el. Pentru artist este o adevărată corvoadă că nu mai poate face sport așa cum o făcea înainte, însă este conștient de faptul că trebuie să aibă răbdare și să asculte de sfatul medicului.

”Nu vreau să găsesc scuze, tocmai asta este. Că este și frigiderul, nu doar lipsa mișcare. Dar într-adevăr nu mă mai antrenez ca înainte. Fac doar o mie și ceva de pași pe zi, adică nu pot să merg mai mult. Eu făceam ture de parc înainte, nu aveam nicio treabă. Adică făceam ture de parc și mâncam ce voiam. Acum nu mai merge că mănânc ce vreau, dar nu mai fac ture de parc. Cam asta este”.

Citește și: Jorge, adevărul despre Survivor All Stars. Ce nu refuză niciodată concurentul la TV și ce face pentru alți artiști: “E multă invidie” VIDEO EXCLUSIV

Este însă optimist și știe că operația de menisc nu este una dificilă, nici riscantă și mai ales nu îi afectează foarte mult modul de viață. Cu atât mai mult cu cât nu este sportiv de performanță și nici nu vrea să devină unul.

”De data asta merg pentru că mi-a scos meniscul, nu l-a mai cusut. Adică voi avea de suferit probabil la 65+. Data trecută am mers în cârje 5 săptămâni pentru că nu am pus piciorul jos din cauza cusăturii, era cusut meniscul și atunci nu aveam voie să pun piciorul jos. Cam asta este procedura. Acum mi-a zis să îi dau drumul la plimbare că asta este, vedem ce s-o întâmpla. Mi-a zis că sunt fotbaliști care joacă și fără menisc și asta este, o să joc și eu fotbal fără menisc”, a mai completat Jorge pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *