Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa: “Aveam și eu succes în perioada respectivă, însă ea câștiga mai bine!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre succesul profesional al soției sale

Jorge se bucură de o relație solidă și frumoasă alături de Ramona Prodea. Cei doi și-au format o familie superbă, având împreună un băiețel, David. De asemenea, artistul mai are o fiică, Karina, din din fosta căsnicie cu Alina Laufer, iar partenera sa o fată, Ilinca, dintr-o altă relație. În exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a vorbit despre începuturile poveștii de iubire pe care o trăiește și în zilele noastre.

Jorge, detalii despre Ramona Prodea

Jorge are doar cuvinte de laudă de spus la adresa soției sale, Ramona Prodea, care îl susține în fiecare proiect. Întors de la Survivor All Stars, cântărețul a punctat că nici nu se pune problema să nu încerce orice își dorește pe plan profesional, mai ales pentru că se bucură de sprijinul partenerei sale:

“E o persoană extraordinară, o femeie minunată! Este cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o până acum! Nici nu își pune problema să nu fac ceva din lucrurile pe care mi le doresc! Nu ne-am pus bariere în carierele noastre! Soția mea e un manager de talie internațională! Conduce mai mult de 13 țări. Eu am o carieră în România, alerg peste tot!

Niciodată nu ne-am înfrânat unul pe celălalt, din contră! Noi ne încurajăm să ne depășim limitele! Nu doar profesional, ci și ca oameni! Vrem să fim oameni mai buni, părinți mai buni!”

Citește și: Motivul pentru care Jorge a insistat să numească un celebru personaj de desene animate cu numele lui din buletin. ”Eu am urât numele ăsta toată copilăria mea” VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost începutul relației cu Ramona Prodea

Ramona Prodea este un manager de succes, astfel că Jorge a punctat că la început i-a fost greu să se obișnuiască cu faptul că aceasta câștigă mai bine ca el. Totuși, după doi ani, cântărețul și-a dat seama că poate învăța de la soția lui, astfel că s-a înconjurat doar de oameni prosperi:

“Aseară, când m-am pus în pat, rememoram momentele din primii doi ani, când exista o presiune pentru că ea era mai prosperă ca mine. Avea o carieră într-un domeniu în care eu nu aveam legătură. Aveam și eu succes în perioada respectivă, însă ea câștiga mai bine ca mine! Mi-a luat 2 ani să mă obișnuiesc mental cu această treabă! E o chestie involuntară poate, la nivel de subconștient!

Nu ai de ce să te superi. Ca să fii mai prosper trebuie să ai în jurul tău oameni care câștigă mai bine ca tine! Acolo a fost declicul din capul meu, m-am întrebat: “De ce aș îndepărta din viața mea chestia aceasta? De ce să mă simt inferior? Am o soție de la care pot să învăț! Trebuie să împrumut din stilul ei de management. Am făcut acest switch!”. Aveam și alți prieteni prosperi!

Ea e prima, dar mai am 5 prieteni care sunt mai bogați ca mine! Împrumuți mentalitatea oamenilor și începi să crești și tu! Așa am perceput atunci lucruri! Așa am făcut switch-ul! Oamenii nu îți vor binele, vor să te vadă mai jos ca ei, niciodată nu se bucură cineva pentru reușita ta! Au scenarii, dacă reușești cu ceva nici nu se gândesc că în spatele rezultatelor este foarte multă muncă! Așa e lumea!”

Citește și: De ce a refuzat Jorge să joace în filme. Ce proiect l-a făcut să își dorească să apară pe marile ecrane: “Selectiv din fire!” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *