Juno și-a pierdut toți banii din portofel într-o seară la jocurile de noroc. „Sunt un tip vicios” VIDEO EXCLUSIV

Solistul a fost premiat pentru piesa „E scumpă foc”, o colaborare cu Smiley

Juno, pe numele din buletin Alex Stancu, este unul dintre tinerii artiști din România care au devenit extrem de cunoscuți într-un timp relativ scurt. La cei 24 de ani are succes atât în calitate de cântăreț, dar și ca actor. Din fericire, faima nu i s-a urcat la cap, reușind să fie în continuare același tânăr pasionat de muzica rap. Juno a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că este însă un tip plin de vicii, dar că reușește să scape de ele înainte ca acestea să îi dăuneze foarte tare.

”Am fost de multe ori într-un amanet și am lăsat ceva”

În momentul de față, Juno trăiește una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale muzicale. Scoate piese alături de artiști consacrați, piese care ajung imediat în topuri, și câștigă premii. De curând a luat Premiul pentru „Best video” cu piesa „E scumpă foc”, o colaborare cu Smiley, în cadrul premiilor Romanian Music Awards.

„Smiley, nu mai vezi premiul ăsta. Unde e primul amanet în Vâlcea? Ai să râzi, dar sunt amaneturi în toată România. Am fost de multe ori într-un amanet și am lăsat ceva. Am recuperat după. Nu am pierdut niciodată nimic la amanet”, a transmis amuzat Juno în momentul în care se afla cu trofeul RMA în mână.

Citește și: Giulia Anghelescu are de furcă cu fiica ei în vârstă de 10 ani. „Acum fetițele sunt mai precoce și intră într-o preadolescență de la 8-9 ani” VIDEO EXCLUSIV

Extrem de asumat, Juno a recunoscut că nu este străin deloc de amaneturi, dar nici de jocurile de noroc și nici de „păcănele”.

„Am încercat, nu s-a prins la început de mine și, ai să râzi, dar vara asta m-am dus cu un prieten care mi-a zis să merg cu el, să beau un suc, să stau cu el și evident că m-am pus lângă el și am început să bag și eu câte 10 lei, 20 de lei. Am avut o zi în care aveam 2.000 de lei cash în portofel și m-am dus singur. După ce am stat o săptămână cu el, că am fost eu pe acasă, la Constanța, când m-am întors la București m-am gândit eu să mă duc singur. Am ieșit fără bani de acolo. De atunci nu am mai fost. Nu am viciul ăsta. Nu s-a prins de mine”, a mai spus Juno pentru EGO.ro.

„Cheltui, sparg banii”

Din fericire pentru el, Juno se numără printre acei tineri care știu când și cum să se oprească, fără ca jocurile de noroc să îi afecteze activitatea profesională. Chiar dacă este la vârsta la care nu se gândește să facă economii, artistul mărturisește că nici nu-i place să piardă banii pe care îi câștigă prin extrem de multă muncă.

„Nu s-au prins de mine, dar crede-mă sunt un tip vicios. Dacă mă duc undeva, mă implic 100%. Nu s-a prins de mine, dar știe Dumnezeu de ce”, a mai declarat tânărul cântăreț.

Cu toate acestea, crede că mai are de „lucrat” la modul lui de viață și mai ales modul în care el își cheltuie finanțele. Fiind unul dintre tinerii artiști pe val, Juno este un răsfățat al publicului și începe să câștige bani din ce în ce mai mulți, prin prisma proiectelor pe care de desfășoară. Astfel că, este conștient de faptul că în ultimii ani a devenit „mână largă” și că nu se uită la bani atunci când vine vorba de investiții în imaginea lui, însă vrea să remedieze acest aspect. „Cheltui, sparg banii. Încerc să mă corectez, dar firea mea este așa, să cheltui”, a mai povestit Juno pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *