Juratul de la Vocea României care s-a căsătorit în secret. Totul a ieșit la iveală, surpriză uriașă pentru fani

După trei ani de relație au trecut la nivelul următor

Surpriză pentru fanii unui jurat de la Vocea României! Celebrul artist s-a căsătorit în secret cu iubita lui. Cel doi formează un cuplu din 2019, atunci când s-au întâlnit și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Juratul de la Vocea României care s-a căsătorit în secret

După trei ani de relație, Denis Roabeș și Bianca au decis să se căsătorească. Artistul de la The Motans și iubita au spus Da în fața ofițerului de Stare Civilă. Ceremonia a avut loc la începutul lunii octombrie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, potrivit cancan.ro. La eveniment au luat parte doar câțiva membri din familia celor doi, totul fiind foarte restrâns și intim.

Cine este iubita lui Denis Roabeș?

Bianca Spermezan are 32 de ani. Tânăra a făcut parte din echipa care a produs filmul lui Mircea Bravo, Mirciulică. A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Denis și Bianca
Denis și Bianca

Drama lui Denis Roabeș, solistul de la The Motans.: ”Am toate stările în mine!”

Antrenorul de la „Vocea României”, Denis Roabeș, a fost crescut mai mult de mama lui, cea care l-a și învățat că cel mai important în viață este să fie un om bun, atent și la nevoile celor din jur și să nu fie niciodată egoist.

„Pentru fiecare persoană în parte, sunt un Denis diferit, ca să spunem așa. Sunt un atot Denis, am toate stările în mine. Depinde foarte mult cred că de circumstanțele care mă înconjoară, de oamenii de care sunt înconjurat. Dar, în parte, regula numărul unu este să nu faci rău altor oameni, să fii un om bun”, ne-a povestit Denis Roabeș despre stările lui sufletești, stări pe care după 24 de ani a început să le aștearnă pe hârtie și să vorbească despre ele în piesele lui.

Denis Roabeș este jurat la Vocea României
Denis Roabeș, juratul de la Vocea României care s-a căsătorit în secret

Mama lui Denis Roabeș a rămas în Republica Moldova: „Nu am intenția să o aduc pe mama la București. Nu aș avea de ce să o scot din rădăcini”

Chiar dacă a rămas doar cu mama sa, Denis mărturisește că nu a încercat să o multe din Republica Moldova. Ea a trăit acolo toată viața, iar artistul consideră că nu trebuie să schimbe acest lucru.

„Mama a fost la primul meu concert din Chișinău. La primul concert din București din păcate nu am putut să o aduc. A fost și într-un club și era foarte târziu. Au fost mai multe lucruri acolo care nu mi-au permis neapărat să o aduc foarte ușor și în București. Familia mea stă în continuare la Chișinău și acolo o să trăiască cât o să dorească. Nu am intenția să o aduc la București pentru că acolo și-a trăit toată viața și nu aș avea de ce să o scot din rădăcini”, a mai povestit Denis pentru ego.ro.

Cine este Denis Roabeș

Denis Roabeș și-a început cariera în cu totul alt domeniu decât muzica, mai precis în marketing și vânzări. În același timp s-a înscris și la o școală de muzică, deși nu era convins de talentul său. La un moment dat a lăsat totul deoparte și și-a urmat pasiunea: muzica. Acum este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi.

8.8 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.